След два спасени мачбола Григор е на четвъртфинал в Мюнхен!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: След два спасени мачбола Григор е на четвъртфинал в Мюнхен!

Мнениеот Parmalat » 27 апр 2011 15:48

Коментатора каза,че това е най-добрият мач досега на турнира.Иначе Багдатис е номер 25 или 27 в света,а Гришо 69.Обаче след тази победа нашият с още няколко места ще се изкачи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 27 апр 2011 16:03

В играта си прилича на Федерер , но в интервютата е като Надал: Надявам се да надмине и двамата един ден:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QhqEq48lXOI&feature=player_embedded#at=174[/youtube]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 апр 2011 16:05

Браво Григоре ! Поздравления . Това че от сега спори със съдиите, никак не ми харесва, ама хич ! Имаше един дето спореше преди години, ама беше на световно ниво. Личи си че психически не е много стабилен , но това е порок на младостта му, поне така си мисля.Очавам до края на годината да влезе в първите 50, за да може догодина да атакува някое от първите 15 места. Трябва постоянство, има достатъчно турнири за всички.

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 27 апр 2011 16:15

SUPEEEERRR !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 апр 2011 17:21

Браво Гришо! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 27 апр 2011 17:39

Гледах мача , Гришо беше страшен , показа психика , опонента му мисля че е 22ри , а не 25ти. Браво на гришата , дано стигне финал.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 апр 2011 17:40

Неутрален написа:Браво Григоре ! Поздравления . Това че от сега спори със съдиите, никак не ми харесва, ама хич ! Имаше един дето спореше преди години, ама беше на световно ниво. Личи си че психически не е много стабилен , но това е порок на младостта му, поне така си мисля.Очавам до края на годината да влезе в първите 50, за да може догодина да атакува някое от първите 15 места. Трябва постоянство, има достатъчно турнири за всички.

Сафин? Защото те си приличат много по физика, а и малко по поведение - един вид горят в играта.

Потребителски аватар
Anarchy!
Контакти:

Мнениеот Anarchy! » 27 апр 2011 18:51

Страхотна победа!

Не може да се сравнява със Сафин, а и не трябва. Руснакът си потроши всички ракети на един мач и се наложи да играе с тази на противника. :lol:
rock`n`roll baby
ОФАНЗИВА

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 27 апр 2011 19:15

zaqwsxd написа:В играта си прилича на Федерер , но в интервютата е като Надал: Надявам се да надмине и двамата един ден:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QhqEq48lXOI&feature=player_embedded#at=174[/youtube]

ДАНО!!!! :!: :!:

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 27 апр 2011 20:18

Е това вече ме зарадва много, честно казано. Отново това момче показва манталитет на шампион. Следя го отдавна, и забелязвам, че ако играе освободено, може да бие и големите с 3 изключения. Важното е, че се вижда явен прогрес, и с всеки турнир подобрява ранкинга си, което е доста важно. Надявам се да избухне на този турнир, днес Южни и Стаховски също са отпаднали, така че има само преодолими тенисисти в половината му. Трудно ще му е, но не невъзможно. Реално с такава игра пътят му е само нагоре, скоро според мен ще е играч от Топ 50. Таланта го има, с доста работа дай Боже до година-две да е сред най-добрите. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Върни се в “Тенис”