Сесил Каратанчева

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Сесил Каратанчева

Мнениеот stg333 » 03 яну 2011 12:41

Левски1914 написа:Ами корупция , продажност , дупедавци ... кои му се стои тук да гледа как политиците си ходат за телефончета , а ти се бъхти за химна пък нека той те гледа отгоре ! За какво да седи тук , та да я наръга някой , като Михаил Ганев ли ?! Нема таква държава ! Само изгонихме и спортисти и учени , никой не ни е виновен .....http://www.vbox7.com/play:1f839d49

бъди така добър да не коментираш така нареченото наръгване на така наречения шампион Ганев, без да имаш и най бегла представа за какво става дума

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 яну 2011 13:02

AREA BIANCONERA написа:Не си спомням, но имаше някава причина за да го направи това(освен за парите де) :)

Не, нямаше причина! Просто тъпата и алчна Казахстанчева отиде при резаците за парите! Е сега да си седи там и да не стъпва в България! Тя е шибан предател! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 03 яну 2011 13:25

AREA BIANCONERA написа:Не си спомням, но имаше някава причина за да го направи това(освен за парите де) :)

За много години!

Когато я пипнаха допитгирана, баща й се опита да я оправдае с бременност /знаете на колко години беше/. Световната тенисасоциация я наказа за две години и да върне спечелените пари от турнирите. Ставаше въпрос за 220 000 долара. И тогава намериха изход с предателството към Бг - за сто сребърника.. На всичкото отгоре дадоха много важен пост на бащата.
П.П. В интервю непосредствено след наказанието, тя се изцепи с гръмовното: след две години ще се върна с гръм и трясък.
Направо ни разтресе с постъпките си. Да си бере там памука и да не си помисля за България.

toniha2
Контакти:

Мнениеот toniha2 » 03 яну 2011 13:46

Мдааааааа.....там тате /някаква мутра май беше/ изяда л.....а.

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 03 яну 2011 14:03

megan fox написа:

Не, нямаше причина! Просто тъпата и алчна Казахстанчева отиде при резаците за парите! Е сега да си седи там и да не стъпва в България! Тя е шибан предател! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

казахстан не са резаци те са от бившите руски републики :lol:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 03 яну 2011 14:06

Сесил Казахстанчева. Не ща да и гледам лицето и името на тази предателка ! Ако ще и Уимбълдън да спечели за мен си остава предателка !
[center]Изображение[/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 03 яну 2011 14:16

Не че съм голям патриот, обаче не смятам че тази има място в БГ какъвто и да е отбор. Един път когато си се отказал от родината си ЗА ПАРИ , нямаш право отново да обличаш даже и анзуг с националния флаг. Това е личното ми мнение, като искам да добавя нещо. Състезателите по вдигане на тежести бяха ПРИНУДЕНИ да си търсят пари в чужбина, защото тук някой им изяде парите. Срамота е състезатели като Чолаков и ред други имена да си изкарват парите като охрана, шофьори и други унизителни професии за хора с такава биография. А в тениса знаем че пари имаше, може би не са били много, но със сигурност тя загърби трибагреника за няколко сребреника повече. Аз лично съм я срещал на кортовете на дианата , не мога да я сдъвкам хич даже. Много ги мразя предателите.

Потребителски аватар
FAITHFULL
Контакти:

Мнениеот FAITHFULL » 03 яну 2011 14:18

+1
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!

Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2011 14:46

Пуснете тема за някоя наша тенисистка, защо трябва да коментираме казахстанския тенис :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Тенис”