Линк за мача на Гришо ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Линк за мача на Гришо ?

Мнениеот smash_the_reds » 23 фев 2009 23:57

Ами напоследък повече зеленее на раенца,отколкото примерно да светлосинее ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 фев 2009 23:58

smash_the_reds написа:Ами напоследък повече зеленее на раенца,отколкото примерно да светлосинее ;)

Всичко хубаво напоследък е свързано с Черно Море :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 фев 2009 00:00

smash_the_reds написа:Ами напоследък повече зеленее на раенца,отколкото примерно да светлосинее ;)

А така ;) И затова не са виновни водораслите :idea: 8-)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 24 фев 2009 00:07

райета ?!( така се пише думата!!!!

Благодаря за правописното пояснение :!:
Изображение Изображение

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 фев 2009 00:28

Григор тръгна фантастично с бърз взет сет, в своя полза. Противника му като изравни сетовете, всякаш си повярва, че може да бие нашето момче. Григор като, че ли психически рухна, не беше концентриран във някои важни точки, а и не му влизаше първият сервиз, с който щеше да печели по лесно своите подавания. Беше близко до победата и в този мач, но падна доста нелепо, както преди седмица от симон. Има талант в Гришата, който ако го разкрие в бъдеще, ще ни радва с победи.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 24 фев 2009 00:34

Много жалко...какво му стана. Все почва на 4-а и после губи... :(
Кога ще играе следващия си турнир?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 фев 2009 02:36

MORSKI написа:Така най-боли,2 педред мач се дави накрая :( :( :(

А морето е дълбоко и......черно![/quote]

Много при това :!: Макар,че морето е зелено на раета :lol: :P Нали Смаш???[/quote]

Морски,
доколкото разбирам, са те направили тука некъв важен?!.....Не го заслужваш!.....Тука сигурно 1000 българи следяха Григор, 220 писаха, а ти си положи своите зелени райета?!..... Вземи си едно "райе" и се обеси......, и другият път, когато ме "метнеш" затова, че съм те обвинил...............Внимавай с кого си имаш работа!!!!... Дано не си ме баннал!....След твоето "зелено на раета море", то ще стане светло синьо, почти маааалко червено, ...аха понякога да пожълтивее, да бъде на черно-бяло...................а ние се бяхме събрали тука, българи, да куфеем за българин!!!.....Толкова рядко се случва! Прочети темите, ама всичките в чата, кога е имало такова обединение?!........ За ник.ъв не ставаш! ........ И си спечели враг в мое лице, заради Гришо!....Не ти завиждам!......

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 фев 2009 11:18

Морски,
доколкото разбирам, са те направили тука некъв важен?!.....Не го заслужваш!.....Тука сигурно 1000 българи следяха Григор, 220 писаха, а ти си положи своите зелени райета?!..... Вземи си едно "райе" и се обеси......, и другият път, когато ме "метнеш" затова, че съм те обвинил...............Внимавай с кого си имаш работа!!!!... Дано не си ме баннал!....След твоето "зелено на раета море", то ще стане светло синьо, почти маааалко червено, ...аха понякога да пожълтивее, да бъде на черно-бяло...................а ние се бяхме събрали тука, българи, да куфеем за българин!!!.....Толкова рядко се случва! Прочети темите, ама всичките в чата, кога е имало такова обединение?!........ За ник.ъв не ставаш! ........ И си спечели враг в мое лице, заради Гришо!....Не ти завиждам!......[/quote]

:mrgreen: :D Уплаиши ме,мача беше свършил,прочети ми коемнтарите преди това,аз мога каквото си поискам да комнетирам,както и ти :!: Това е форум не концлагер,няма за какво да те банвам,виж ти,ако беше модератор може би щеше :!: Пука ми на шапката какво мислиш за мен,трябва да го знаеш,аз малко исках да разчупя тъпото настроение от загубата ти се нахвърляш,твоя си работа......
Мен още ме е яд за загубата,ако си мислиш,че не ми пука нещо си сбъркал.Между другото, като те гледам не се прави на много нравствен :idea:
И ако си мсилиш,че не съм бил между тези 1000 които следяха и стискаха палци, нещо не си в ред,така,че карай я по полека и не се впрягай много,много в някакъв форум.
Айде със здраве........

Върни се в “Тенис”