Линк за мача на Гришо ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- smash_the_reds
Re: Линк за мача на Гришо ?
Ами напоследък повече зеленее на раенца,отколкото примерно да светлосинее 

smash_the_reds написа:Ами напоследък повече зеленее на раенца,отколкото примерно да светлосинее
Всичко хубаво напоследък е свързано с Черно Море

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
smash_the_reds написа:Ами напоследък повече зеленее на раенца,отколкото примерно да светлосинее
А така

- smash_the_reds
-
- Контакти:
Григор тръгна фантастично с бърз взет сет, в своя полза. Противника му като изравни сетовете, всякаш си повярва, че може да бие нашето момче. Григор като, че ли психически рухна, не беше концентриран във някои важни точки, а и не му влизаше първият сервиз, с който щеше да печели по лесно своите подавания. Беше близко до победата и в този мач, но падна доста нелепо, както преди седмица от симон. Има талант в Гришата, който ако го разкрие в бъдеще, ще ни радва с победи.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Много жалко...какво му стана. Все почва на 4-а и после губи...
Кога ще играе следващия си турнир?

Кога ще играе следващия си турнир?
MORSKI написа:Така най-боли,2 педред мач се дави накрая![]()
![]()
А морето е дълбоко и......черно![/quote]
Много при това

Морски,
доколкото разбирам, са те направили тука некъв важен?!.....Не го заслужваш!.....Тука сигурно 1000 българи следяха Григор, 220 писаха, а ти си положи своите зелени райета?!..... Вземи си едно "райе" и се обеси......, и другият път, когато ме "метнеш" затова, че съм те обвинил...............Внимавай с кого си имаш работа!!!!... Дано не си ме баннал!....След твоето "зелено на раета море", то ще стане светло синьо, почти маааалко червено, ...аха понякога да пожълтивее, да бъде на черно-бяло...................а ние се бяхме събрали тука, българи, да куфеем за българин!!!.....Толкова рядко се случва! Прочети темите, ама всичките в чата, кога е имало такова обединение?!........ За ник.ъв не ставаш! ........ И си спечели враг в мое лице, заради Гришо!....Не ти завиждам!......
Морски,
доколкото разбирам, са те направили тука некъв важен?!.....Не го заслужваш!.....Тука сигурно 1000 българи следяха Григор, 220 писаха, а ти си положи своите зелени райета?!..... Вземи си едно "райе" и се обеси......, и другият път, когато ме "метнеш" затова, че съм те обвинил...............Внимавай с кого си имаш работа!!!!... Дано не си ме баннал!....След твоето "зелено на раета море", то ще стане светло синьо, почти маааалко червено, ...аха понякога да пожълтивее, да бъде на черно-бяло...................а ние се бяхме събрали тука, българи, да куфеем за българин!!!.....Толкова рядко се случва! Прочети темите, ама всичките в чата, кога е имало такова обединение?!........ За ник.ъв не ставаш! ........ И си спечели враг в мое лице, заради Гришо!....Не ти завиждам!......[/quote]
Уплаиши ме,мача беше свършил,прочети ми коемнтарите преди това,аз мога каквото си поискам да комнетирам,както и ти
Това е форум не концлагер,няма за какво да те банвам,виж ти,ако беше модератор може би щеше
Пука ми на шапката какво мислиш за мен,трябва да го знаеш,аз малко исках да разчупя тъпото настроение от загубата ти се нахвърляш,твоя си работа......
Мен още ме е яд за загубата,ако си мислиш,че не ми пука нещо си сбъркал.Между другото, като те гледам не се прави на много нравствен
И ако си мсилиш,че не съм бил между тези 1000 които следяха и стискаха палци, нещо не си в ред,така,че карай я по полека и не се впрягай много,много в някакъв форум.
Айде със здраве........
доколкото разбирам, са те направили тука некъв важен?!.....Не го заслужваш!.....Тука сигурно 1000 българи следяха Григор, 220 писаха, а ти си положи своите зелени райета?!..... Вземи си едно "райе" и се обеси......, и другият път, когато ме "метнеш" затова, че съм те обвинил...............Внимавай с кого си имаш работа!!!!... Дано не си ме баннал!....След твоето "зелено на раета море", то ще стане светло синьо, почти маааалко червено, ...аха понякога да пожълтивее, да бъде на черно-бяло...................а ние се бяхме събрали тука, българи, да куфеем за българин!!!.....Толкова рядко се случва! Прочети темите, ама всичките в чата, кога е имало такова обединение?!........ За ник.ъв не ставаш! ........ И си спечели враг в мое лице, заради Гришо!....Не ти завиждам!......[/quote]

Мен още ме е яд за загубата,ако си мислиш,че не ми пука нещо си сбъркал.Между другото, като те гледам не се прави на много нравствен

И ако си мсилиш,че не съм бил между тези 1000 които следяха и стискаха палци, нещо не си в ред,така,че карай я по полека и не се впрягай много,много в някакъв форум.
Айде със здраве........