JASSA написа:КРАЙ НА ФИЛМА ГРИШАТА Е АУТ
НО Е ВАЖНО ЧЕ И МА ЖЕЛАНИЕТО ДА Е НОМЕР 1
И аз искам да съм номер 1, ама нали разбираш....
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JASSA написа:КРАЙ НА ФИЛМА ГРИШАТА Е АУТ
НО Е ВАЖНО ЧЕ И МА ЖЕЛАНИЕТО ДА Е НОМЕР 1
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
kartago написа:Пичове, скоро писах за Гришо, млад е, загуби щото е на 17 и няма още опит, а явно още и физическа сила му трябва, психика, но го е грабнал един от най-добрите треньори, скоро ще чакаме резултати от него! Нека не го съдим сега.....и на него сигурно му е кофти, а е само на 17!!!..... Браво, Гришо!!!! .... До преди година не се пишеше за тенис при мъжете в България, а сега толкова теми се пуснаха само за един твой мач! И това благодарение на тебе! Всички плюхме нашите телевизии, че не ти пуснаха мача, франсетата, щото им е слаб трафика, но аз ужасно се накефих, че благодарение на тебе, толкова народ се обедини и забрави клубни пристрастия, обиди, нападки......, бяхме като един народ, което страшн рядко се случва!..... Днес Топалов би Камски ( кой ли си е мислил, че ще имаме световен шампион в шахмата?! ), но ти Гришо измести и тази тема! Благодаря ти за това!.....И пак ще висим до късно в нета, и ще следим всяка твоя победа!!!... А ако не е победа?! .... Ами просто ще бъдем с тебе!!!....
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
MORSKI написа:Стига бе псина ми,каот пада да е поне 6-0,6-0 да не ме е яд.......
Така най-боли,2 педред мач се дави накрая![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта