Линк за мача на Гришо ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Линк за мача на Гришо ?

Мнениеот Lord of memories » 23 фев 2009 23:47

JASSA написа:КРАЙ НА ФИЛМА ГРИШАТА Е АУТ
НО Е ВАЖНО ЧЕ И МА ЖЕЛАНИЕТО ДА Е НОМЕР 1

И аз искам да съм номер 1, ама нали разбираш....
GGMU

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 фев 2009 23:47

На два пъти беше адски близо дано следващият път успее :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ЛЕКА НА ВСИЧКИ ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

cold-blooded
Контакти:

Мнениеот cold-blooded » 23 фев 2009 23:48

Той качества има , но като спечели сет и нещо му пада концентрацията и много бързо губи другия . Така беше и със Симон . :(

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 фев 2009 23:49

Стига бе псина ми,каот пада да е поне 6-0,6-0 да не ме е яд.......
Така най-боли,2 педред мач се дави накрая :( :( :(

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 фев 2009 23:50

Пичове, скоро писах за Гришо, млад е, загуби щото е на 17 и няма още опит, а явно още и физическа сила му трябва, психика, но го е грабнал един от най-добрите треньори, скоро ще чакаме резултати от него! Нека не го съдим сега.....и на него сигурно му е кофти, а е само на 17!!!..... Браво, Гришо!!!! .... До преди година не се пишеше за тенис при мъжете в България, а сега толкова теми се пуснаха само за един твой мач! И това благодарение на тебе! Всички плюхме нашите телевизии, че не ти пуснаха мача, франсетата, щото им е слаб трафика, но аз ужасно се накефих, че благодарение на тебе, толкова народ се обедини и забрави клубни пристрастия, обиди, нападки......, бяхме като един народ, което страшн рядко се случва!..... Днес Топалов би Камски ( кой ли си е мислил, че ще имаме световен шампион в шахмата?! ), но ти Гришо измести и тази тема! Благодаря ти за това!.....И пак ще висим до късно в нета, и ще следим всяка твоя победа!!!... А ако не е победа?! .... Ами просто ще бъдем с тебе!!!....

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 фев 2009 23:51

kartago написа:Пичове, скоро писах за Гришо, млад е, загуби щото е на 17 и няма още опит, а явно още и физическа сила му трябва, психика, но го е грабнал един от най-добрите треньори, скоро ще чакаме резултати от него! Нека не го съдим сега.....и на него сигурно му е кофти, а е само на 17!!!..... Браво, Гришо!!!! .... До преди година не се пишеше за тенис при мъжете в България, а сега толкова теми се пуснаха само за един твой мач! И това благодарение на тебе! Всички плюхме нашите телевизии, че не ти пуснаха мача, франсетата, щото им е слаб трафика, но аз ужасно се накефих, че благодарение на тебе, толкова народ се обедини и забрави клубни пристрастия, обиди, нападки......, бяхме като един народ, което страшн рядко се случва!..... Днес Топалов би Камски ( кой ли си е мислил, че ще имаме световен шампион в шахмата?! ), но ти Гришо измести и тази тема! Благодаря ти за това!.....И пак ще висим до късно в нета, и ще следим всяка твоя победа!!!... А ако не е победа?! .... Ами просто ще бъдем с тебе!!!....

Добре казано,но просто винаги е гадно като си бил толкова близо до победата :cry:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 23 фев 2009 23:52

MORSKI написа:Стига бе псина ми,каот пада да е поне 6-0,6-0 да не ме е яд.......
Така най-боли,2 педред мач се дави накрая :( :( :(

А морето е дълбоко и......черно!
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 фев 2009 23:53

Така най-боли,2 педред мач се дави накрая :( :( :([/quote]
А морето е дълбоко и......черно![/quote]

Много при това :!: Макар,че морето е зелено на раета :lol: :P Нали Смаш???

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 23 фев 2009 23:54

Можем да кажем само едно БРАВО въпреки че пак загуби но се вижда че има хляб в нащо момче,следващия път ще победи само трябва да си повярва че може да победи :) Лека нощ.
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

Върни се в “Тенис”