Малкия Федерер :)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Малкия Федерер :)

Мнениеот Old_death » 18 фев 2009 12:01

Решаващо значение за тоя изход от мача според мен имаше липсата на опит в Гришата.На края на мача трябваше вместо да се опитва да играе по агресивно,да заложи на дългите разигравания.Там се видя че французина издишаше и губеше търпение.Но момчето ни е още младо и се надявам,че ако не навири уши, както някои наши прими в женския тенис,го чака добро бъдеще.Успех,Григоре!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

John_Dow
Контакти:

Мнениеот John_Dow » 18 фев 2009 17:44

Браво на момчето, но все пак как да не го е яд човек! От 5 гейма поне 1 да беше взел :( ! При 5-3 и 30:0 франсето вече виждаше как поздравява Гришо за победата, ама нейсе... Както и да е, вижда се че нашия има талант и само му тябва малко повече опит, увереност и самочувствие ;) . Много успехи занапред!

DIM7
Контакти:

Мнениеот DIM7 » 22 фев 2009 00:56

Много правилно го оприличиха с най-големия!!!! Но лично на мен ми прилича на Сафин. Същите движения, същата стойка и СЪЩИЯТ ТАЛАНТ!!!!!!!!!!! Дано не вземе и същия характер ;) . До 1 година нашето момче ще ги мачка всички, може би с изключение на ФЕДЕРЕР, от него ще се учи как да е № 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 фев 2009 12:10

Трудно ще се учи да е номер 1.защото той е номер 2 :lol: Така,че по-добре от батко си Рафа да се учи ;)

Върни се в “Тенис”