Малкия Федерер :)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Малкия Федерер :)

Мнениеот Blue_Lion » 18 фев 2009 02:05

Авторитетният френски спортен всекидневник L`Equipe нарече изгряващата българска тенис звезда Григор Димитров „Малкия Федерер”. В материала за мача между Жил Симон и Гришо, завършил с изключително труден успех на французина, номер осем в света, интернет изданието на L`Equipe пише, че Симон се е спасил от 2:5 в последния сет, срещу „Малкия Федерер”.

Сравненията между Григор Димитров и най-доминиращият тенисист в последните години Роджър Федерер са породени както от таланта на българина, така и от факта, че наскоро негов треньор стана именно човекът, изградил Федерер – Петер Лундгрен.

Григор Димитров вече победи един много силен играч тази година – Томаш Бердих, №23 в света, а след това взе сет и измъчи номер 1 на планетата Рафаел Надал, за да се стигне до великолепното му представяне днес в Марсилия.

Тука някъде се появява надписа : "Прауд ту би бългериън" !
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Малкия Федерер :)

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 02:30

Blue_Lion написа:
Авторитетният френски спортен всекидневник L`Equipe нарече изгряващата българска тенис звезда Григор Димитров „Малкия Федерер”. В материала за мача между Жил Симон и Гришо, завършил с изключително труден успех на французина, номер осем в света, интернет изданието на L`Equipe пише, че Симон се е спасил от 2:5 в последния сет, срещу „Малкия Федерер”.

Сравненията между Григор Димитров и най-доминиращият тенисист в последните години Роджър Федерер са породени както от таланта на българина, така и от факта, че наскоро негов треньор стана именно човекът, изградил Федерер – Петер Лундгрен.

Григор Димитров вече победи един много силен играч тази година – Томаш Бердих, №23 в света, а след това взе сет и измъчи номер 1 на планетата Рафаел Надал, за да се стигне до великолепното му представяне днес в Марсилия.

Тука някъде се появява надписа : "Прауд ту би бългериън" !

Браво за темата!
Аз лично, много се гордея с Гринго! Желая му здраве и много бъдещи успехи! EVERYTHING IS INFRONT OF HIM! :idea: :!:

P.P. PROUD TO BE BULGARIAN! :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 18 фев 2009 02:48

Много се изнервих накрая, защото водеше 5:2 и само 1 му трябваше да го бие, но и опита си каза думата за французина! Нашия накрая ми се струва, че не си повярва както беше и с Надал! Все пак е доста млад и бъдещето е пред него! Желая му много здраве, щастие, успехи и да стане номер 1 в тениса! Всички българи сме с теб Гришо! :) Аз лично от скоро гледам тенис и то точно заради Гришо! :D
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 18 фев 2009 07:24

трябва да ида да му бия 2 шамара да се стегне малко , иначе много добра игра на нашия , през цялото време когато го наблюдавах ме кефеше отвсякъде

БРАВО ГРИШООО

Потребителски аватар
stekas78
Контакти:

Мнениеот stekas78 » 18 фев 2009 08:13

Браво Гришо. Ролан Гарос 2009 финал ГРИГОР ДИМИТРОВ-РАФА НАДАЛ

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 18 фев 2009 08:25

Според мен разликата между Надал и Гришо е тази, че нашия не се усети да симулира една травма накрая и щеше да победи. Мача беше изключителен. Не че е БЪЛГАРИН но толкова добра игра съм виждал само от Надал и Федерер. Очаквам следващия мач и дано дебилите го предават.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 18 фев 2009 09:01

Това момче ме накара да се ГОРДЕЯ че съм БЪЛГАРИН!!!!!!Накрая явно не му достигна опит,но всичко с времето си.БРАВО Гриша!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 18 фев 2009 09:10

Страхотен Гришо...много малко не му достигна!
Страхотна игра, страхотно самочуствие...просто присъстваше на корта!
Гришо, гордеем се с теб!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 18 фев 2009 09:42

Еееееее много ме е яд! Просто трябва да изчисти някои грешки и ше почне да мачка. А оня французина винаги ли така се пули :lol: Или просто нашия го накара :mrgreen:

Иначе много агресивен и атрактивен стил на игра има нашето момче :) Хвърля се по корта, излиза на мрежата, опитва атрактивни точки директно от ретури. Евала майна!

УСПЕХ ГРИШО! Бъдещето е пред теб :)

ventsi
Контакти:

Мнениеот ventsi » 18 фев 2009 09:51

браво на ГРИШО,има бъдеще в него.пожелавам му много финали, и да е жив и здрав

и две сини сърца бият в мадрид

Върни се в “Тенис”