феномена Гришо !!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

flyingHigh
Контакти:

Re: феномена Гришо !!!

Мнениеот flyingHigh » 18 фев 2009 01:18

Всеки го е яд, че загуби, бе, мамка му! Кой не го е яд!?! Ама всичко може да се случи! Мен ми хареса играта му днес, заслужаваше да спечели - с пъти превъзхождаше Симон на моменти!!! И за това ме е яд! Ама до утре ще мине и, дойде ли другия мач... Да, тъпо е, гадно е, глупаво, ако щете - ама какво? Вече света свършил - бива ли... Човекът на 17 щеше да ги изтрепе - психика му трябва, смелост и да не се отказва при първия пробив... Аз пък съм доволна - всмисъл, не сега :mrgreen: , сега корема ме разяжда от яд, ама пък нищо кой знае какво - не е финал, не е на 30 - сега изгрява звездата му! На нас единственото, което ни остава, е да бъдем зад него и да го подкрепяме...!

ПП - Имах си едно на ум, че от 5:2 и ще падне... Просто днес французите, женски и мъжки индивиди, всичко изпотрепаха на тенис... Надявах се силно този мач "уроките" да пропуснат, ама ей го на...

Успех на слудващия турнир и чакаме да мачкаш, Григоре - имаш да се реваншираш на хиляди тука, пред инфаркт дето бяхме, заради тебе в малките часове. ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Браво на Григор!

Мнениеот mormona » 18 фев 2009 01:19

KlaasJanHuntelaar написа:
mormona написа:
KlaasJanHuntelaar написа:франсетата за малко да влязат в серия от по 1-2 срещу български спортисти.Но Гришо просто нямаше късмет тази вечер...хубавото е че показва израстване от мач на мач и скоро такива риби като симот ще ги хапва за закуска.Вече чета по чужди форуми че всеки почва да очаква от него влизане в топ10 и това е нормално с оглед играта му.Успех !!! Които го е яд да си спомни какъв сополанко е бил на 17 .гришата за мен може да бие на тези години половината топ 100 но това е друг въпрос.

Поздрави на всички .Благодаря на Гришата и екипа на бТВ за прекрасната вечер !!! :!:

ти какъв беше на 17 ?

какъвто и ти ученик 11 клас !!!

ми значи включи и себеси към сополанковците , нека сме коректни. Аз ако ще се изказвам така бих включил и себеси към тия пишлиовци на по 17.. дето нищо не са правели едва ли не. Тоест не аз бачках тогава понеже на семейството ми им трябваха пари.Адмирации за Григор ! ! !
Да не реши някои че мразя ГРишо или нещо подобно понеже и такива гении ще се явят тия дни да ме коментират.Аз всячески се опитвам да следя Гришата даже и при младежите.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

miro101
Контакти:

Мнениеот miro101 » 18 фев 2009 01:30

Ти осъзнаваш ли какво пишеш въобще или после си четеш мненията? Мислиш ли,че на някой му пука дали си работил на 17 или дали си гледал последния мач на Барса! Темата е за Гришо и ако нямаш какво да коментираш от спортнотехническо естество, прсото НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ЛИЧНИТЕ СИ ДРАМИ ;) П.П. Една прекрасна тенис вечер, благодарение и на БТВ. 10xx

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 фев 2009 01:34

Изумителен тенис ни показва Гришо. Просто не мога да повярвам че един 17-годишен тинейджър играе по този начин. Още малко увереност и физика, която ще дойде с годините и започва да мачка наред. :mrgreen:

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 18 фев 2009 02:41

Мислите ли наистина че всичко това беше от психиката. Онези момчета където му подават кърпата и топките му подшушнаха нещо, най-вероятно че трябва да загуби и след това той просто не игра изобщо. Не може да загубиш гейм за по малко от минута той просто трябваше да изпълни наставленията +това мача е в франция. Тай като нашето момче няма опит в тези нагласени истории много смешно ми стана, как позалитна веднъж два пъти уж , че не може да уцели топката. Е , айде стига да играеш по такъв начин и след минута все едно не си хващал ракета. малко е странно не мислите ли. ? Щеше да стане за резил тоя Симон, но Гришата нямаше какво друго да направи, ако иска да стане звезда понякога е нужно да правиш жертви. Парите диктуват всеки спорт. Видяхме го ясно и тук. За съжаления много хора си затвориха очите.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

mitko007
Контакти:

Мнениеот mitko007 » 18 фев 2009 09:14

GRISHO e NO.1...
specheli mnogo ot tazi zaguba....triabvat mu oshte niakolko takiva macha dokato se prechupi, inache technicheski e gotov za top.20. Ne mojem i da iskame poveche ot nego..da produljava taka i uspehite sa 100% sigurni. Vsichki sme s nego !!!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 18 фев 2009 11:04

zalozite написа:Мислите ли наистина че всичко това беше от психиката. Онези момчета където му подават кърпата и топките му подшушнаха нещо, най-вероятно че трябва да загуби и след това той просто не игра изобщо. Не може да загубиш гейм за по малко от минута той просто трябваше да изпълни наставленията +това мача е в франция. Тай като нашето момче няма опит в тези нагласени истории много смешно ми стана, как позалитна веднъж два пъти уж , че не може да уцели топката. Е , айде стига да играеш по такъв начин и след минута все едно не си хващал ракета. малко е странно не мислите ли. ? Щеше да стане за резил тоя Симон, но Гришата нямаше какво друго да направи, ако иска да стане звезда понякога е нужно да правиш жертви. Парите диктуват всеки спорт. Видяхме го ясно и тук. За съжаления много хора си затвориха очите.

Такива падания каквито признавам не бяха много малко, се дължат на настилката и подозирам че маратонките не се снабдени с едни специфични граифери, самия Надал преди не много му се случваше подобно нещо често. Ти караш на принципи ''всички срещу нас'', като световно конспирация, а тия деца дето подават топките са набрани на случаен принцип и няма как да се бъркат в развоя на мача, освен това те са на по 15 год. +/-
Ако искате да припомня как изгря звездата Надал, беше един мач когато той беше на 19 години срещу Федерер в петсетов мач той имаше два мач бола, като водише с два сета на нула, федерер тогава играеше най-добрия си тенис и спечели безкрайно трудно с пет сета и тогава ли е имало конспирация срещу надал? Междо другото преди да почне нашия мач нали гледахме края Клемонт - Сафин и втория беше необичано спокоен въпреки че губеше, а всички знаем нрава му какъв е благ, но това не е достатъчно да обвиним цяла федерация в конспирация.
много е добър , обаче за да стане име в тениса трябва да си намери голям треньор.
и май тактиката му куца.
иначе е перфектен.просто трябва да намери верния човек за тренер.
желая му много успехи!

В момента тренера с който изведе федерер до номер 1 в света, а след това изведе сафин до номер 1 в света след като последния разби федерер. Малко трудно ще намери по доказал се тренер.
А за тактика ако става въпрос, забелязах че нашия не обича да играе форхенд по правата, почти винаги търси диагонала, което може би само тактика за мача е било или изобщто е така, освен така трябва да потренира късите топки повече и слайс бекхенда трябва да му вкарва по-голямо въртеливо движение за да затруднява повече съперниците си.

А сега няма да е лошо да разберем кой ще е следващия турнир на който ще участва, вместо да се занимаваме с глупости, коментаторите споменаха нещо за някакъв ''челънджър'', ако е така забравете да го гледате онлайн.
GGMU

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 18 фев 2009 11:26

Поне си взехме доказателство за течащата във вените му кръв - българска е, нещо много често ни се случва все да не докарваме докрай нещата. За сега говоря. Затова и му пожелавам да стане още по-голям боец, отколкото е сега, защото наистина е! На 17 години е впечатляващо това, което направи /и прави все още/ - на същата възраст съм и виждам около мен как вървят нещата - дискотеки, боеве, простащина до небесата, цигари, наркотици... Пред очите ми на лента върви. А той не само, че се е взел в ръце, а и прави нещо от живота си и знае какво иска, което е, меко казано, похвално!
Наистина феноменално представяне, звездата му сега изгрява и стискам палци по-дълго да гори - затова и не търсете кой крив - кой прав и какви далавери са се правели! Всичко може да е за добро - важното е как игра и единственото, което трябва да правим, е да се радваме за изключителния му талант! Въпреки това, което се случи снощи, той даде изключително сериозна заявка пред света, а и пред себе си!
Дано на другия турнир късмета е с него, защото вчера единствено късмета спаси франкофона...

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 18 фев 2009 11:28

Lord of memories написа:А сега няма да е лошо да разберем кой ще е следващия турнир на който ще участва, вместо да се занимаваме с глупости, коментаторите споменаха нещо за някакъв ''челънджър'', ако е така забравете да го гледате онлайн.

http://www.sportal.bg/news.php?id=158354

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 18 фев 2009 11:38

flyingHigh написа:
Lord of memories написа:А сега няма да е лошо да разберем кой ще е следващия турнир на който ще участва, вместо да се занимаваме с глупости, коментаторите споменаха нещо за някакъв ''челънджър'', ако е така забравете да го гледате онлайн.

http://www.sportal.bg/news.php?id=158354

Значи няма да го гледаме по всяка вероятност, а нашия преспокойно може да влезе четвърт/полу финал, щом най силния е 48-мия.
GGMU

Върни се в “Тенис”