R.Nadal - G.Dimitrov po TV???
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
R.Nadal - G.Dimitrov po TV???
Ma4a znam 4e e ot 20:30 kade oba4e da go tarsq, to vaprosa e dosta stranen nai malkoto 4e i holandskata TV deto izla4va turnira ako re6i da dava nadal 6te go dava ako ne nqma.Ot edna strana na Gri6o mu predstoqt o6te edin kup takiva ma4ove i to kato vleze v top 20 na svetovniq tenis oba4e sega mi e ideqta kade i kak da go gledaM??
Последна промяна от Darina на 12 фев 2009 16:51, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
[center]
[/center]

Re: R.Nadal - G.Dimitrov po TV???
Аз от сега започвам да тарся ам някои ако може да помага.Успех на Гришо 

- Ticha
- Контакти:
Аз ще го гледам в секцията "пряко предаване" на bet365.com. Иначе мачът ще се предава пряко и по novsport.com. Успех!
Последна промяна от Ticha на 12 фев 2009 16:59, променено общо 1 път.
- lastsentinel
- Контакти:
Абе пичове регнах се в бет365 и всичко е добре, но съм настоил часа погрешно и сега ми е много сложно, а не намирам от къде да го редактирам. Моял ви ако някой знае да ми прати скайпа си на ЛС или тук да ми обясни ако е по-просто
- Ticha
- Контакти:
lastsentinel написа:Абе пичове регнах се в бет365 и всичко е добре, но съм настоил часа погрешно и сега ми е много сложно, а не намирам от къде да го редактирам. Моял ви ако някой знае да ми прати скайпа си на ЛС или тук да ми обясни ако е по-просто
Отиваш горе вдясно на "Нови съобщения". Оттам избираш "предпочитания", сменяш си "часовия пояс" на GMT +2 и даваш "изпратете". След това се unlog-ваш и се логваш наново и си готов.

-
- Контакти:
lastsentinel написа:Абе пичове регнах се в бет365 и всичко е добре, но съм настоил часа погрешно и сега ми е много сложно, а не намирам от къде да го редактирам. Моял ви ако някой знае да ми прати скайпа си на ЛС или тук да ми обясни ако е по-просто
Ако си на английски - Members/My account/Preferences и даваш GMT +2
На български - Клиенти/Вашата сметка/Предпочитания
Мачът ще се излъчва безплатно в Bet365 и .. И двата сайта са безплатни, като при депозит получавате и бонуси - 100 или 20 евро.
- IRON_BRIGADES
- Контакти:
http://atdhe.net/ пичове ето тука сега гледам сеппи-мъри и по късно ще дават надал-гришата!качеството е иделно! айде приятно гледане и ще почерпите 

ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!
IRON_BRIGADES написа:http://atdhe.net/ пичове ето тука сега гледам сеппи-мъри и по късно ще дават надал-гришата!качеството е иделно! айде приятно гледане и ще почерпите
Мерси много наистина качеството е супер.