Президент и премиер не пречете на Пиронкова!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Президент и премиер не пречете на Пиронкова!

Мнениеот garfild8 » 30 юни 2010 18:39

пелинат написа:Възмутен съм от опита на нашите политици да обират лаври на гърба на нашите спортисти.Вчера след изключителната победа на Цвети Пиронкова президент и премиер побързаха да я безпокоят с никому ненужни телефонни поздравления.Вместо да се съсредоточи за предстоящия полуфинал,Цвети трябва да се натоварва допълнително с безмислени телефонни разговори.Няма нищо лошо в това да бъде поздравена,но нека си завърши спокойно турнира и тогава да приема заслужени овации.Представяте ли си какъв психологически товар лежи сега на плещите на това младо момиче,само защото президент и премиер се мъчат да покажат кой е по-по-най.Дано това не се отрази на Цвети ,защото има невероятен шанс да играе финал на Уймбълдън и ако го проиграе вина ще имат нашите пишман политици.Успех Цвети!

Помниш какво бе 1994 година,нали?Сега ще е същото,само че ще бъде в умален мащаб.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 01 юли 2010 17:36

Знаех си, че така ще стане. Тия двамцата бяха каръци. Сега бързо-бързо ще забравят за Цвети. До следващия път, когато ни накара да се гордеем, че сме българи.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юли 2010 21:37

ахх тази турска подлога Първанов...не го е срам, за два мандата един път не призова да се построят стадиони и зали за българския спорт... :twisted: :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Тенис”