Къде да гледам Цвети Пиронкова ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

minyoro
Контакти:

Re: Къде да гледам Цвети Пиронкова ?

Мнениеот minyoro » 01 юли 2010 11:21

Който има регистрация в БЕТ 365 може да го гледа там.

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 01 юли 2010 11:25

madridd написа:http://tenniskafe.com/

Миналия мач го гледах тук и за пръв път картината не зацепи и за секунда. Днес пак се надявам да е така. ;)
Последна промяна от soldierflag на 01 юли 2010 12:36, променено общо 1 път.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 юли 2010 11:27

Според мене ще бие рускинята и в Събота ще гледаме уникален финал между Серена и Пиронкова! Лошото е, че колкото и да се вдигне в класацията сега догодина пак ще загуби позиции защото ще трябва да си защитава точките от Уимбълдън което означава, че примерно сега ако играе финал догодина пак трябва да го направи за да си защити точките и класирането :? Важното е, че това е уникален успех за България и ще се помни винаги в историята на българския тенис! Сигурен съм, че ще победи рускинята днес, но за финала с другата чернилка вече ще й е трудно едва ли може да повтори слабия мач на сестра си :?

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 01 юли 2010 12:56

ЕЕЕ, супер, евала на автора за темата!!! :) :) :)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

man_0f_fire
Контакти:

Мнениеот man_0f_fire » 01 юли 2010 13:17

Може да пробвате и на myp2p.eu
Аз там гледам повечето мачове когато съм на работа , а има раздел и за тенис на таб-а Live Sports :)

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 01 юли 2010 13:18

runnersa написа:Според мене ще бие рускинята и в Събота ще гледаме уникален финал между Серена и Пиронкова! Лошото е, че колкото и да се вдигне в класацията сега догодина пак ще загуби позиции защото ще трябва да си защитава точките от Уимбълдън което означава, че примерно сега ако играе финал догодина пак трябва да го направи за да си защити точките и класирането :? Важното е, че това е уникален успех за България и ще се помни винаги в историята на българския тенис! Сигурен съм, че ще победи рускинята днес, но за финала с другата чернилка вече ще й е трудно едва ли може да повтори слабия мач на сестра си :?

Тя да си я победи да се порадваме и ние най сетне малко.Не бива да си толкоз черноглед.Може това да и донесе повече увереност и самочувствие, и догодина да играе още по- добре. :roll:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 юли 2010 13:44

стичо написа:
runnersa написа:Според мене ще бие рускинята и в Събота ще гледаме уникален финал между Серена и Пиронкова! Лошото е, че колкото и да се вдигне в класацията сега догодина пак ще загуби позиции защото ще трябва да си защитава точките от Уимбълдън което означава, че примерно сега ако играе финал догодина пак трябва да го направи за да си защити точките и класирането :? Важното е, че това е уникален успех за България и ще се помни винаги в историята на българския тенис! Сигурен съм, че ще победи рускинята днес, но за финала с другата чернилка вече ще й е трудно едва ли може да повтори слабия мач на сестра си :?

Тя да си я победи да се порадваме и ние най сетне малко.Не бива да си толкоз черноглед.Може това да и донесе повече увереност и самочувствие, и догодина да играе още по- добре. :roll:

Не съм черноглед точно това и аз казвам, че това е уникален успех да му се радваме още повече ако стигне и до финал, а пък догодина квото стане така или иначе успехът се записва с златни букви в историята на тениса! Точките от това постижение за ранглистата може и да и ги отнемат следващия път, но постижението ще се помни винаги! ;)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 01 юли 2010 14:41

NiKsAnA_ss написа:ЕЕЕ, супер, евала на автора за темата!!! :) :) :)

Благодаря ти !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “Тенис”