Лукойл Академик

Левски

Ямбол

Рилски Спортист

Балкан

Черноморец

Черно Море

Спартак Плевен

Програма:
http://basketball.bg/images/stories/doc ... menena.pdf
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Шампион Левски!
controller написа:Аз винаги съм твърдял ,че Тити не става за треньор . Тити го направиха треньор медиите и изявите му там . Не мога да разбера ква е причината да вземе играч "докато си намери отбор", ся ти отбори ли ще градиш или ще си временна спирка за щяло и нещяло ? За другите отбори : Рилски ми направиха лошото впечатление с много грубата си игра и на ръба на фаула , Черно Море отбелязват голям прогрес и тази година са претенденти за третото място без съмнение . Все пак сме в началото на първенството и тепърва отборите ще се обиграват , но няма да има изненада - шампиона е Лукойл , втрото място Левски или Рилски и т.н. (нормално е това са трите тима с най-висок бюджет) .
Lucky club написа:Дали имаме шанс да сме шампиони тази година ще се разбере на 22-ри в ПравецСАМО ЛЕВСКИ!!!
Sisi 1914 написа:Lucky club написа:Дали имаме шанс да сме шампиони тази година ще се разбере на 22-ри в ПравецСАМО ЛЕВСКИ!!!
Този мач нищо не означава!
Сезона тепърва предстои!
Иначе е гадно, че загубихме!
Lucky club написа:Sisi 1914 написа:Lucky club написа:Дали имаме шанс да сме шампиони тази година ще се разбере на 22-ри в ПравецСАМО ЛЕВСКИ!!!
Този мач нищо не означава!
Сезона тепърва предстои!
Иначе е гадно, че загубихме!
И все пак ще е хубаво да ги бием поне веднъж през редовния сезон, за да имаме самочувствие за плейофите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта