Полуфиналите двойки в Нба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Полуфиналите двойки в Нба

Мнениеот emarkon » 30 апр 2011 12:27

След изиграването на първите серии вече са ясни отборите,които продължават напред.Най-голямата изненада несъмнено е отпадането на Сан Антонио от 8-ят на запад Мемфис.Може би подценяването е изиграло ключова роля за крайния изход,но никой не може да отрече невероятнага игра на Гризлитата и техния лидер Зак Рандолф.Моите фаворити Ла отстраниха Крис Пол и компания,макар да загубиха първия домакински мач.Хорнетс определено затрудниха Лейкърс,но Коби без да блести особено класира Лейкърс напред.Далас преодоля Портланд и също е на полуфинал.Дикр и Кид направиха невероятни двубой с много ключови отигравания и несъмнено та бяха разликата между двата отбара.Портланд се опита да играе като равен с равен,но Рой и Джералд играха според възможностите си.Съвсем очаквано Оклахома победи Денвър.Дюрант и Уестбрук бяха на познатото си ниво и подпомагани от Перкинс и Ибака в защита нещата си бяха повече от ясно.След продажбата на Мело и Чонси Нъгетс завършиха сезона повече от прекрасно,но за повече просто нямаха нужната класа.
На изток Чикаго преодоля без особени проблеми Индиана.След като направиха фантастичен сезон и завършиха на 1 място в конференцията си за пръв път от ерата Джордан,биковете прегазиха Пейсърс благодарение най вече на човека-машина този сезон Дерек Роуз.Маями също без проблеми се разправи с Филаделфия.Звездното трио беше неудържимо и в нападение и в защита.Очакванията на феновете за доминация в плейофите засега се сбъдват,но да видим дали ще имат сили за титла.Аз лично не вярвам.Игудала отново показа,че е един от топ играчите в лигата,но неспособността на Фили да се защитават и да правят бързи точки по-често им докара край на сезона.Изненада за мен също беше и отпадането по такъв начин на Ню Йорк от Бостън.Едва ли някой е очаквал Селтикс да отпаднат в първи кръг,но съм сигурен,че дори феновете им са очаквали поне още един домакински мач.Може би нещата щяха да се развият по друг начин,ако Чонси и Студемайър не бяха получили контузии,защото се видя,че само с Мело не става.Атланта победи Орландо в последния сблъсък.С невероятната игра на Джош Смит и Джо Джонсън,Атланта не срещна големи трудности от защитника на годината Дуайт Хаурд.Орландо взе два мача и дотам.Супермен игра на предела на възможностите си,но се вижда че слабата пейка на Меджик ги провали в тазгодишните плейофи.
Полуфинали на запад:Далас-Лос Анджелис и Мемфис-Оклахома
Полуфинали на изток:Атланта-Чикаго и Бостън-Маями

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Полуфиналите двойки в Нба

Мнениеот shotgun blues » 30 апр 2011 12:52

Лейкърс срещу Оклахома финал победител Лейкърс
Чикаго срещу Маями финал победител Маями
финал на НБА Лейкърс - Маями
аз съм за Лейкърс но си мисля че МАЯМИ ще е шампион
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 30 апр 2011 13:15

Къф Лейкърс,кфо Маями Чикаго шампиони Але :mrgreen:

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 30 апр 2011 13:24

THE BULLS are back!
Крайно време е титлата да се върне у дома си....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 30 апр 2011 13:41

Тази година изненади не се получиха в първия кръг по мое лично мнение...Като погледнете възрастта на играчите на спърс и темпото,което подържаха може сами да прецените,че е напално нормално да нямат сили срещу много стабилния отбор на Мемфис (физически сили) .Тук е момента да отблежа,че съм от Лейкърс и се надявам на нов финал и естественно победа..но ако не подобрят представянето си в защитата,както и концентрацията си в ключовите моменти на финала независимо дали Маями или Селтикс,те ще загубят.И тук искам да отбележа ,че основен фаворит за Изток е Селтикс...Последните мачове умишлено играха с резервите за може основните играчи да починат и да са на 100% за плей-офите,което се видя срещу Никс.Като цялостно представяне до момента бих определил Селтикс - Лейкърс като финал :)

ПП: Това е лично мнение не искам да ангажирам никого с него :)
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 апр 2011 13:45

И на мен ми се струва, че финалът ще е добре познатият ни сблъсък Лейкърс - Селтикс.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 30 апр 2011 13:46

Маями са отбора хора.Напред Маями шампиони смеееееееее
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 30 апр 2011 13:59

Според мен най - голямата изненада в Първият кръг на плейофите беше победата в серията на "гризлитата" над "шпорите".Като се има в предвид,че във всичките си участия в плейофите преди това,Мемфис нямаха нито една победа,мисля че тези им победи и това им класиране за вторият кръг могат да се сметнат за много приятна изненада.
Също така и победата в серията на Атланта над Орландо,но това е по - малка изненада,въпреки чудесната игра на Howard,но явно само той не е достатъчен...Другата година трябва да се търси и друга алтернатива...

Иначе за мен финалът на Изток ще бъде между Бостън и Чикаго - победител Бостън,а на Запад между ЛА и Meмфис(защо не :mrgreen: ) - Победител Мемфис :) Иска ми се много да играят финал,ама това надали ще стане :) Но надеждата умира последна
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 30 апр 2011 14:55

С този първи кръг, се доказа колко по-равностойна и силна е Западната конференция. На Изток могат да имат по-добрите единици, но като отбори са по-слаби, все пак се класираха отбори с отрицателни показатели. Титлата за мен лично е отново за Запада, само кой ще го представлява трябва да се види. Като фен на Далас се надявам, че ние ще сме с титлата, Дирк и Кид са магьосници, а Чандлър внесе доста сила в защитата ни, Тери и Мериън също са стари хрътки. ЛА не са на познатото високо ниво, отпреди 2 сезона, и Коби е с хронична контузия, която се отразява. Гасол и Байнъм ако видят наистина добра защита, просто изпадат.
Оклахома са според мен най-големият фаворит, имат прекрасен отбор, който играе изключително задружно и ги чака голяма бъдеще. Мемфис са много симпатичен отбор и се надявам да се представят силно срещу Оклахома, но не виждам да успеят да ги победят.
За Сан Антонио, за мен малко изненадващо, но пък тук по-фенски аз бих казал всичко се връща, миналата година ни биха в първия кръг, когато на теория ние бяхме по-сибните, сега се случи с тях. Догодина очаквам отново да се върнат под 4то място.

На Изток ще е мазало между Маями и Бостън и май ще се реши в 7 много тежки мача, което ще е и от значение за финалът, където без особени проблеми си мисля, че ще е Чикаго. Но пък да разчитат, че Роуз ще им вземе титлата е наивно, Джордън е имал Кукоч,Пипин и Родман, а Роуз има само един Буузър и донякъде Лиоу Денг.

Финалът на двете конференции според мен: Запад: Далас-Оклахома
Изток:Чикаго-Маями

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 30 апр 2011 16:24

Прекалено си пристрастен...Видя се в мачовете със голямо значение,че Лейкърс е по-добрия отбор...За Оклахома си прав и бих се съгласил,че тази година може да ги провали липсата на опит,но за догодина си мисля,че ще са фактор в НБА като цяло.За източната конференция бих казал,че Чикаго нямат никакъв шанс нито срещу Маями още по-малко срещу Селтикс.Няма как Роуз сам да победи ,който и да е от тези 2 отбора в плей-офна серия :) А дори и Буузер и Денг да се разиграят...Неможе да става дума за сравнения в резервните скамейки,а вскички знаем,че те са основен фактор в плай-офите :)
FC Internazionale Milano!

Върни се в “Баскетбол”