Сезонът в Nba е пред завършване.Повечето отбори имат по още 4 мача.Малко остана до плейофите и определено финалните напъни на отборите ще бъдат много интересни.Кой обаче според вас е човекът,който този сезон беше най-постоянен и най-добър в лигата?Мненията зад Океана са много-Коби,който несъмнено е най-съвършенният играч след Джордан и за огромно съжаление на неговите фенове има само една титла през сезон 2008.Може би ако анкетата беше за мачовете след звездния мач в ЛА победителят щеше да бъде той;Леброн-определено добър сезон за Краля и Маями,но като погледне човек показателите му от миналите два сезона няма как да не види тазгодишния му спад.Липсата на добър пойнт гард в отбора през по-голяма част от сезона бе заемана или от него,или от Дуейн.Естествено,тази позиция им докара по-малко точки и борби,заради което си мисля,че титлата трябва да има нов притежател.А той трябва да се казва Дерек Роуз.Най-добрият играч на биковете след митичните 23 и 33!През този сезон единицата на Чикаго показва голямо израстване във всички аспекти на играта.Най-голямо впечатление прави подобрената му стрелба от тройката.Духа и борбеността,които показва през целия сезон са невероятни и факта,че повече от 55 мача Буузер и Ноа отсъстваха(взети заедно)бъдещия капитан на Чикаго успя да донесе на отбора си първата място на изток.
П.П-Опитал съм се да обсъдя само тези трима кандидати,защото смятам,че другите претенденти не заслужават да бъдат в битка за този приз.
Кой трябва да е MVP?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой трябва да е MVP?
За мен Роуз е най-добрия този сезон. Но и Дирк прави много добър сезон , и мисля че е най-добрия на Запад
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Дерик Роуз прави изключителен сезон и заслужава най - много приза
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Къде приемат залог кой ще е МВП, че да направя малко пари с Дерик Роуз? 

- TEDIMAR99
- Контакти:
Дуейд Уейд
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Без съмнение Роуз, въпреки симпатиите ми към Лейкърс и Коби
plamen_ol написа:Без съмнение Роуз, въпреки симпатиите ми към Лейкърс и Коби
+1
A edin varpos-kade da cakna za da sazdam tema?
Xamy написа:Къде приемат залог кой ще е МВП, че да направя малко пари с Дерик Роуз?
Колкото ще направиш пари от победа на Барса, толкова ще направиш и от тоя залог. Коефициентът надали е повече от 1.3-1.4 макс

Иначе е ясно, че трябва да е Роуз-малко хора очакваха такова представяне от Чикаго-да задминеш Бостън и Маями не е малка работа. И основната заслуга за това е на Роуз.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага