Трансферите в НБА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Трансферите в НБА

Мнениеот emarkon » 23 фев 2011 22:09

All-Star уикенда мина!Коби си направи шоу в неговия град,Грифин не остана по-назад и всичко си мина и замина спокойно.От началото на сезона се говореше,че Кармело Антъни ще напусне Денвър в посока Ню Джърси,но това така и не се превърна в истина.Няколко дни преди звездния уикенд всички твърдяха,че сделка няма да има и всякаш всичко щеше да се върне по старому.И ХОП-Ню Йорк Никс разтресоха баскетболния свят не само с привличането на Кармело,но и на един от най-добрите гардове в лигата Чонси Билъпс.С грамадата от мускули Амаре под коша,с точния си мерник и неверояен атлетизъм на Кармело и с ветерана Чонси в свойте редици,хората от Ню Йорк определено имат правото и задължението да мечтаят и искат финал поне на изток.Другата изненадваща новина за мен е бартера между Нетс и Юта.Уилямс е в Топ 3 на разпределители в лигата(Крис Пол и Роуз са преди него) и незнайно за мен от сегурен участник в плейофите на запад,отиде в може би най-слабия отбор на изток,който не може да се похвали с нищо кой знае какво...Още по странното е защо от Юта не са поискали да преподпишат с него,при положение,че той е играч от голяма класа.
Как мислите вие,какво ще се случи с горките Денвър и как ще се развият нещата на изток?
P.S.-3peat

bostoncelstics
Контакти:

Re: Трансферите в НБА

Мнениеот bostoncelstics » 23 фев 2011 22:30

Значи на Изток финала 99% е Бостън–Маями, а с Денвър ще се случи същото нещо което се случи с Кливлънд след като Леброн избяга в Маями. Аз съм в Бостън и естествено съм фен на Селтикс, но не мисля че тая година някой може да ни вземе титлата- бихме и Маями и Лейкърс......

Shashmaizera
Контакти:

Мнениеот Shashmaizera » 23 фев 2011 22:34

Денвър просто видяха ,че с този отбор максимума им е класиране за плейофите.Там всичко свършва в най-добрият случай срещу Лейкърс или даже по-рано.Продават добър ,но вече стар гард и играч ,чиито договор изтича лятото а се знаеше ,че той няма да го поднови.От години лично аз чакам момента в който Никс ще направят шампионски отбор.Не може един от най-скъпите като търговска марка спортен клуб в света.Да е откровен слабак в последните 10 години.А относно Нетс там почти всичко е ново.Нов собственик ,зала и уж трябва и те в скоро време да постигнат нещо повече.

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 23 фев 2011 22:38

Ако следиш НБА и двата трансфера не са никакви изненади.
Айде тоя на Дерон е може би някаква понеже го направиха сега. Но Уилямс така или иначе беше недолюбван от феновете на Джаз, а и от съотборниците си. Все пак не е лесно да си толкова инат и тъп, че да откажеш Джери Слоун.
Колкото до Никс и мечтите им - абсолютния максимум е финал на ИЗток, но и той не е много възможен, все пак трябва да вземат Чикаго и Бостън/Мями...малко не ги виждам нещата.Чонси има бай-аут опция в контракта си. Защитата им и пейката им не са кой знае какви. ОСвен това треньор им е Д'Антони, чиято система рън н' гън ще ги закопае все някога, особено ако не вардят нищо.Целта на Никс сега освен плейофите е КРис Пол, но това чак през 2012.

3пийт :geek:

Феновете на Бостън да не отписват толкова лесно Лейкърс, освен това серията в редовния сезон в момента е 1/1.
Твърде е възможно повторение на финала от миналата година.
Последна промяна от nqkoisitam на 23 фев 2011 22:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 23 фев 2011 22:40

bostoncelstics написа:Значи на Изток финала 99% е Бостън–Маями, а с Денвър ще се случи същото нещо което се случи с Кливлънд след като Леброн избяга в Маями. Аз съм в Бостън и естествено съм фен на Селтикс, но не мисля че тая година някой може да ни вземе титлата- бихме и Маями и Лейкърс......

Лейкърс обачи ви биха в Бостън.Определено не правят дабър сезон,но всеки знае,че дойдат ли плейофите езерняците са почти непобедими ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 фев 2011 00:21

С Денвър не може да се случи това, което се случи на Кливлънд, защото Нъгетс получиха драфт пикове и играчи като Фелтън и Галинари, докато Кавс не получиха нищо в замяна на Леброн, оставяйки го да се махне като свободен агент ;)

Симпатизирам на Никс и честно казано съм малко резервиран към цялата тази сделка, но времето ще покаже дали това е бил правилен ход. Според мен ще отпаднем от Орландо в 1-ви кръг на плейофите.

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 24 фев 2011 00:42

За тези които казаха, че Никс най малко финал на изток...абе хора я се съвземете малко...Мело и Амаре са добри, но не чак толкова че да се справят нито със Селтикс нито с Маями, че даже ме съмнява и да минат през Супермен Хауард и Орландо, и Дерек Роус и Чикаго. Този сезон ще им е за малко повъзвръщане на старата слава на отбора, и евентуално от догодина с трансфер или на Хауард както се говори, или евентуално Крис Пол, което аз не вярвам, тогава вече можем да говорим за нещо. Според мен това че дадоха и Галинари, ще им изиграе лоша шега, заради не чак толкова дългата и равностойна пейка. Иначе Дерон Уилямс, може да е в топ 3 на позицията си, или топ 5, но е факт, че като играч, е много остър камък, и трудно се сработва с отбор и треньор, и според мен Юта правилно се разделиха с него. Не случайно и Карлос Бузър напусна мин. година, просто с Д-Уилямс е трудно да се работи/играе.
За другите, които са толкова сигурни, че от Запада Лейкърс ще минат на парад до финала, не отписвайте моите любимци Сан Антонио. Да стар отбор са, като средна възраст, но много грамотен и тактически добре нареден отбор, и според мен, могат да се справят с Лейкърс на финал на запад. А и не случайно когато и фактите говорят...все пак това е отбора с най-добри показатели този сезон, Тим Дънкан е очевадно пазен с оглед плейофи, и има малко игрови минути, и ако Ману и Т.П. са здрави...тогава никой не знае какво ще стане.

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 24 фев 2011 00:46

Денвер Нъгетс изпуснаха един от най-добрите играчи в НБА,Юта също.От една страна е хубаво отбори като Ню Джърси да взимат качествени играчи като Уилямс,но от друга се отслабват други отбори и по този начин става още по лесно за фаворитите.Като цяло мисля,че финала на запад е между моят фаворит ЛА Лейкърс и Сан Антонио Спърс,а на изток нещата са ясни Бостън-Маями е финала,какво ще стане обаче не може да се каже при положение,че Селтик ги победиха вече няколко пъти.Има още много мачове и всичко може да стане.Бих се радвал на финал ЛА Лейкърс-Маями,но и Бостън и Спърс заслужават с играта си до момента.Ню Йорк,Чикаго,Орландо,Далас и Оклахома също са добри отбори,но едва ли ще направят нещо по значимо този сезон.Реално 6 отбора са фаворити,другото е пълнеж(не искам да обиждам другите отбори)
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 24 фев 2011 02:03

Трансферите като че ли сега са малко, но пък са интересни, и явно предизвикват много коментари.
Аз очаквах, че Кармело ще отиде в крайна сметка в Ню Йорк, защото има доста по-добри шансове там, отколкото в несигурния още Нетс. Единствената загуба на Никс според мен е Фелтън, но може и да наваксат, имаха огромна нужда от точконосител, а по-добър от Кармело нямаше как да вземат. Обачеееее, финал на Изток е мноооооого малко вероятен. Аз съм си фен на Чикаго, обаче не смятам, че дори и те имат шанс за този финал, макар и да си мечтая тайно :) Просто не са достатъчно балансирани, каквито са Бостън и Маями към момента, дори и Орландо не е на тяхното ниво. Макар че, Чикаго с Ноа и Буузър, може да стане машина :)
Дерън Уилямс пък е пълен кретен, ако ще да е бил най-добрия PG в НБА в даден етап от кариерата си. В момента със сигурност не е, а и както каза колегата по-горе - труден камък за дялане. Не виждам как ще вдигне Нетс, които си имаха Девин Харис, който пък си е много стабилно момче. Нетс да си мислят за след 3 години, че скоро не виждам какво ще ги огрее, ама и още по-добре :lol: с руския собственик, толкова. Иначе за Уилямс е нормално, всеки иска да живее в Ню Йорк, вместо в Солт Лейк Сити...
Има още 12 часа до затварянето на прозореца, така че няма да се разсърдя на един нов SG в Чикаго ;)
Follow me on Twitter - @mimi_blanco

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 24 фев 2011 08:58

Маями - Бостън ще е финалът на изток. Не виждам как Никс могат да разбият тази финална двойка. Лошото е че който спечели този двубой ще играе срещу Лейкърс, а те както знаем нямат спирка в плейофа.

Върни се в “Баскетбол”