Преди няколко години ги излъчваха Диема.
А тази година как стоят нещата?
Къде мога да гледам NBA
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Къде мога да гледам NBA
TEPOP
Re: Къде мога да гледам NBA
hlucho написа:sport7
Моят кабелен оператор не предлага телевизия с такова име.
Бихте ли ми дали алтернатива?
(Между другото що за телевизия е това - българска ли е или не?Спортна е, доколкото разбирам, прев ли съм?Дали може да се гледа online (в случай, че излъчват NBA само по нея)?)
TEPOP
sport7 e спряна.Да българска е под крилото на ТВ7 изчълчват много често пряко мачове от НБА, както и всички елитни футноли оървенства.
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
lilweezy написа:sport7 e спряна
Не е спряна.Лично аз в Русе я гледам на кабелния си оператор-дават по 2 мача пряко на седмица плюс превю всеки ден.Ако си фен на Хокейната лига на Америка,също можеш да гледаш 2 мача директно.Отделно италианско първенство-минимум 4 мача директно,Англия карлинг къп,Германия купа,от догодина и Формула 1,мачовете на националният отбор на Германия по футбол.Бяха спрели испанското,но чета,че са направили всичко възможно Ел Класико утре да го дават пряко!
TEPOP написа:Другаде не дават мачове от NBA, така ли да разбирам?
Ами да,при съществуващите наши кабелни оператори.Иначе по интернет-има десетки китайски и тайвански телевизии предаващи баскет от Америка.
ОК, мерси.
И още нещо се присетих, макар че не е по темата:
Кой взе правата за Формула 1 за следващия сезон, т.е по коя телевизия мога да го гледам?
И още нещо се присетих, макар че не е по темата:
Кой взе правата за Формула 1 за следващия сезон, т.е по коя телевизия мога да го гледам?
TEPOP
И естествено, ако твоя оператор ти предоставя FOX Sport и ESPN!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Пак спорт 7-с всички тренировки-дори и петъчните.