Като много голям фен на Спърс реших и аз да се включа. Първо, загуба от Минесота нямаше, загубите до момента са ни от Ню Орлийнс, Далас и Клипърс (не да се заяждам, просто уточнявам). Второ, една загуба от Клипърс или който и да е (както и победа над който и да е) не прави отбора слаб/силен и т.н. Там сезонът е 82 мача, не е като нашата А група по футбол
Спърс играят уникално от началото на сезона. С тази игра може да станат шампиони. По-вероятно е обаче да не играят толкова добре в плейофите, а и винаги го има факторът с контузиите. Аз лично за себе си не очаквам титла този сезон и всеки успех в плейофите ще го преживея с кеф, без да си правя сметки за по-нататък. Все пак изживях невероятни мигове през 2005 и 2007, когато не се съмнявах в титлата и беше страхотно да гледам как бием наред.
Имаше коментар за "старомодна" и "грозна" игра - типично за всички, които не харесват Спърс от години наред. Не знам кое е грозното в това да биеш, за мен играем отличен баскетбол. А за старомодна - извинявай приятел, но Попович е всепризнат за най-уникалния стратег в НБА, който най-често променя тактиката в хода на мача според случващото се на терена и затова понякога Спърс губят с 20 точки от Минесота до последно и накрая бият. Този сезон Док Ривърс получи същото признание от останалите треньори като изпревари Поп в гласуване за треньор, който прави най-добри тактически промени, но Поп е номер едно поне от десетилетие насам в това. Този сезон грозно (според мен) играят Ню Джърси, Филаделфия, Детройт, Сакраменто - и на повечето места причина е треньорът. Минесота реално са също сред най-слабите отбори, но Кевин Лав прави уникален сезон и заедно с Майкъл Бийсли ги прави много по-прилични на фона на останалите. Малко се отнесох, така че ми остана да кажа само GO SPURS GO!