Кажете какво мислите и ако имате информация за подобни дискусии от тези от които зависи, даите ги тук.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mormona написа:Четох , че Барселона победили Леикърс ако не се лъжа в някакъв мач между шампионите.ЦСКА Москва паднали от Маями.Не мислите ,че трябва да се направи нещо като турнир между ( да кажем) първите 4 от Европа и първите 4 от Американския шампионат.Смятам , че ще е доста зрелищно.Аз лични не гледам много баскет, обаче си мисля , че това би привлякло интереса ми.Не казвам да се прави като в футбола - световно клубно първенство.
Кажете какво мислите и ако имате информация за подобни дискусии от тези от които зависи, даите ги тук.
Валери написа:Аз също се придържам към мнението, че един такъв турнир ще има вида на приятелско мачле в задния двор на училището. Дори и да сложат пари на масата, американците взимат баснословни суми и едва ли някой ще може да сложи нещо близко до тях.
Не съм на мнение, че европейците ще духат супата. Ако пожелаят могат тактически да надиграят всеки американски отбор, докато на негрите им свирят крачки за всеки втори дрибъл и се чудят как се пази зона.
mormona написа:Четох , че Барселона победили Леикърс ако не се лъжа в някакъв мач между шампионите.ЦСКА Москва паднали от Маями.Не мислите ,че трябва да се направи нещо като турнир между ( да кажем) първите 4 от Европа и първите 4 от Американския шампионат.Смятам , че ще е доста зрелищно.Аз лични не гледам много баскет, обаче си мисля , че това би привлякло интереса ми.Не казвам да се прави като в футбола - световно клубно първенство.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта