Красавиците в баскетбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cvetan
Контакти:

Красавиците в баскетбола

Мнениеот cvetan » 16 сеп 2010 08:35

разгледах фотосесията на мажуретките на световното....незнам защо но много ми приличат на украински ансамбъл за песни и танци. Особенно девойчето с кестенявите коси и кръсчето на шията. Хич не ми мязат на БАШ-ХЪНЪМИ. така ,че за евровизията на съседна-братска турция май ще трябва да почакаме.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Красавиците в баскетбола

Мнениеот ЕМИЛ » 16 сеп 2010 09:00

cvetan написа:разгледах фотосесията на мажуретките на световното....незнам защо но много ми приличат на украински ансамбъл за песни и танци. Особенно девойчето с кестенявите коси и кръсчето на шията. Хич не ми мязат на БАШ-ХЪНЪМИ. така ,че за евровизията на съседна-братска турция май ще трябва да почакаме.

екстра са

http://www.gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=36599

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 сеп 2010 09:17

Никой не оспорва, че са екстра :mrgreen:

Потребителски аватар
Свако Цако
Контакти:

Мнениеот Свако Цако » 16 сеп 2010 09:23

cvetan написа:разгледах фотосесията на мажуретките на световното....незнам защо но много ми приличат на украински ансамбъл за песни и танци. Особенно девойчето с кестенявите коси и кръсчето на шията. Хич не ми мязат на БАШ-ХЪНЪМИ. така ,че за евровизията на съседна-братска турция май ще трябва да почакаме.

ми те турчолята нарочно избират такива дето не приличат на баш ханъми, ами повече мязат на европейки... и по сериалите е така, един вид: "Нямаме нищо общо с мазните,потни и мустакати изроди. Ние сме европейци".

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 16 сеп 2010 09:23

така е, спортиските са красиви. спорта разкрасява :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

ick
Контакти:

Мнениеот ick » 16 сеп 2010 09:34

само дето от мажоретките няма нито една туркиня ;)
колегата отворил темата е много прав единия отбор беше от украйна другия е мажоретния състав на ЦСКА Москва и другите два бяха нещо подобно, примерно още един руски и т.н. ... В първите мачове и аз бях изумен колко красиви съседки имаме, ама....

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 16 сеп 2010 09:42

Ама защо сте с толкова промити мозъци? Мислите си, че като са туркини трябва да са грозни. Егати тъпата логика. Ходил съм в Турция и мога да ви кажа, че има много красиви жени по улиците. Така че ,като цяла туркините са си хубави. Не се заблуждавйте...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 16 сеп 2010 10:07

petrof написа:Ама защо сте с толкова промити мозъци? Мислите си, че като са туркини трябва да са грозни. Егати тъпата логика. Ходил съм в Турция и мога да ви кажа, че има много красиви жени по улиците. Така че ,като цяла туркините са си хубави. Не се заблуждавйте...

Е как ги видя колко са красиви, бре? Да не си придобил рентгеново зрение и да си се научил да виждаш през фереджета? Аз също съм ходил в Турция и спокойно мога да заявя, че 80% от жените, които не ходят забрадени (вероятно защото мъжете им са една идея по-светски възпитани) са с наднормено тегло. Действително, има и красиви жени, но те са по-скоро ИЗКЛЮЧЕНИЕ от правилото. Грозни, черни и дебели - това са туркините. Ти не ги гледай тези в България, които се определят като туркини, защото те са си потурчени българки. Измамната картинка е подобна и по отношение на американките, не само комшиите. Там също са яко тъпи и дебели, въпреки че се мислят за най-великата нация (дума, която в никакъв случай не може да се използва в случая със САЩ).
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 24 сеп 2010 22:32

Човече,това не са едни и същи мажоретки.В смисъл май имаше 4 състава от мажоретки,които се меняха в някои мачове.И мисля,че само едни бяха от Турция,другите,ако не се лъжа,бяха мажоретките на ЦСКА Москва,а за другите вече незнам :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Баскетбол”