Страхотен мач.Имаще от всичко в него.Разлика от 8 точки -беше заличена минути преди края.
Тройка 3 секунди преди края на Миленко Тепич даде победата на нашите съседи.
Така Сърбия е първия полуфиналист на световното.
С нетърпение очаквам и тази вечерния четвъртфинал между Турция и Словения пряко по БНТ.
Сърбия на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Сърбия на полуфинал
Колкото и да не ги обичам сърбите, крайно време беше някой да свали на земята Испания. То не беше вирнати глави, не беше чудеса. И снощи загубата от Аржентина на футбол-идеално.
Без Пол Гасол Испания е жалка(въпреки че има още куп звезди).Още в групите се видя ,че испанците имат проблеми (срещу Франция).Сърбити са винаги фаворити .През 2006 бяха много млади и огпаднаха рано рано ,но сега ги чакам на финала със САЩ.
Тема за Световното по баскетбол 2010
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
Ех .. хем си виках да го играя за Сърбия ... шанс 

Турция размазват Словения!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Тройката беше на Милош Теодосич 3.1 сек преди края от 8-9 метра през човек,преди тази стрелба беше 1от7 от тройката 

qwerty321 написа:Без Пол Гасол Испания е жалка(въпреки че има още куп звезди).Още в групите се видя ,че испанците имат проблеми (срещу Франция).Сърбити са винаги фаворити .През 2006 бяха много млади и огпаднаха рано рано ,но сега ги чакам на финала със САЩ.
Лошото е, че тия рязаните сигурно няма да ги оставят да стигнат до финала еуфория, домакинство, съдии... пък и те не са слаби като ги гледам иначе дано!

masona84 написа:Тройката беше на Милош Теодосич 3.1 сек преди края от 8-9 метра през човек,преди тази стрелба беше 1от7 от тройката
Теодосич е голям,любимия ми европейски баскетболист,винаги е способен да избухне,колкото и слаб мач да прави

-
- Контакти:
dano sarbite pokajat naistina na kakvo sa sposobni.nai basketbolnata nacia v europa.nadiavam se da vdignat kupata....AIDEMO SRBI
- Gonzo0009
- Контакти:
Браво ПЛАВИ...Idemo Dalje!!!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore