Леброн + Уейд + Бош = Маями Хийт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- AceVentura
- Контакти:
Леброн + Уейд + Бош = Маями Хийт
Леброн + Уейд + Бош = Маями. За два дена тримата най-горещи на пазара за свободни агенти подписаха с горщите от Маями, с което правят отбора претендент за титлата. Аз като фен на Уейд, се радвам, че се събра с тези баскетболисти в родния си клуб и има шанс най-накрая да получи заслуженото уважение, като спечелят титлата няколко пъти. Кажете мнение как ви се струва изборът и на тримата да подпишат с един и същи отбор. От една страна и тримата за момент подтиснаха егото си и се съгласиха да не взимат най-голямата възможна заплата, само и само да играят заедно. Как ще продължат и ще имат ли успех, как мислите?
- boston celtics
- Контакти:
Re: Леброн + Уейд + Бош = Маями Хийт
Човече,ама знаеш ли,ако не спечелят титлата какъв провал ще бъдеAceVentura написа:Леброн + Уейд + Бош = Маями. За два дена тримата най-горещи на пазара за свободни агенти подписаха с горщите от Маями, с което правят отбора претендент за титлата. Аз като фен на Уейд, се радвам, че се събра с тези баскетболисти в родния си клуб и има шанс най-накрая да получи заслуженото уважение, като спечелят титлата няколко пъти. Кажете мнение как ви се струва изборът и на тримата да подпишат с един и същи отбор. От една страна и тримата за момент подтиснаха егото си и се съгласиха да не взимат най-голямата възможна заплата, само и само да играят заедно. Как ще продължат и ще имат ли успех, как мислите?

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Той Коби беше казал,че да играе срещу ЛеБрон или Уейд е трудно, срещу тях двамата в един отбор би било кошмар. Като прибавим и Бош - кошмарът за Коби става все по-голям
.

- AceVentura
- Контакти:
boston celtics написа:Човече,ама знаеш ли,ако не спечелят титлата какъв провал ще бъдеAceVentura написа:Леброн + Уейд + Бош = Маями. За два дена тримата най-горещи на пазара за свободни агенти подписаха с горщите от Маями, с което правят отбора претендент за титлата. Аз като фен на Уейд, се радвам, че се събра с тези баскетболисти в родния си клуб и има шанс най-накрая да получи заслуженото уважение, като спечелят титлата няколко пъти. Кажете мнение как ви се струва изборът и на тримата да подпишат с един и същи отбор. От една страна и тримата за момент подтиснаха егото си и се съгласиха да не взимат най-голямата възможна заплата, само и само да играят заедно. Как ще продължат и ще имат ли успех, как мислите?А пък и аз съм се убедил,че много звезди немогат да направят отбора
Леброн нали уж щеше да ходи в "биковете",кво стана?
Ако не спечелят титлата, ще е НАЙ-грандиозния провал

- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
накрая нали знаете кой ще е шампион???да да точно те LA LAKERSSSSSSS 

IRON FOREVER!!!
еми едвали има кой да ги спре ама видим 

-
- Контакти:
Нека мине редовният сезон, да почнат плейофите и ще видим...
На Изток все още са Бостън и Орландо, които не са хванати от гората.
Иначе пича, който е пуснал темата много сериозно се е объркал - тримата са с максимални контракти.
Всички други от отбора ще са на минимални, за тази година салари капа е малко над 70 млн, но за другата е около 58...
Ще поживеем, ше видим
На Изток все още са Бостън и Орландо, които не са хванати от гората.
Иначе пича, който е пуснал темата много сериозно се е объркал - тримата са с максимални контракти.
Всички други от отбора ще са на минимални, за тази година салари капа е малко над 70 млн, но за другата е около 58...
Ще поживеем, ше видим

Батенце,нз кой треньор ще се наеме да ги води.Някакви слухове,че сегашния им президент ще им бъде наставник,ама знам ли...
В сайта на Нба има отзиви и интервюта от решението на Леброн и на мен най-ми хареса мнението на Чарлс Баркли-той каза,че на 25 години(колкото е Джеймс)Баркли би искал той да е човека отбор.Да се опита със собствени сили да се докопа до пръстен.И за мен това е много вярно,защото сега Леброн като отиде в Маями,човека ще е Уейд!Той е в Маями от доста време,знае как се печели титла и няма да остави т.нар. Крал да го измести от върха.Слушах съвместно интервю на Уейд и Бош и там говориха за това,че няма да има никакъв егоизъм в отбора и всеки ще гледа да помогне първо на съотборниците си,отколкото да направи трипъл-дабъл...Затова аз смятам,че Леброн направи грешката на живота си,но както се каза преди мен,ще поживеем,ще видим!Може пък и да греша!
В сайта на Нба има отзиви и интервюта от решението на Леброн и на мен най-ми хареса мнението на Чарлс Баркли-той каза,че на 25 години(колкото е Джеймс)Баркли би искал той да е човека отбор.Да се опита със собствени сили да се докопа до пръстен.И за мен това е много вярно,защото сега Леброн като отиде в Маями,човека ще е Уейд!Той е в Маями от доста време,знае как се печели титла и няма да остави т.нар. Крал да го измести от върха.Слушах съвместно интервю на Уейд и Бош и там говориха за това,че няма да има никакъв егоизъм в отбора и всеки ще гледа да помогне първо на съотборниците си,отколкото да направи трипъл-дабъл...Затова аз смятам,че Леброн направи грешката на живота си,но както се каза преди мен,ще поживеем,ще видим!Може пък и да греша!
- AceVentura
- Контакти:
Първо към поста за максималните заплати, никой от изброените няма да взима маскимума, с този си договор Леброн ще взима по 16 млн на година, а в Кавс му предлагаха по 20 да остане, в Никс също 20+млн. Отностно за егоизма, Уейд е най-малко егоист от всички големи американски звезди в НБА, не случайно за него нямаше никакъв проблем да е резерва в отбора на САЩ на олимпийските игри. Смятам, че преди на някой от тримата егото да се обади, ще спечелят поне 1 или 2 титли заедно, все пак дотогава ще са никои без титла.