Според мен Пини постъпи правилно в случая. В крайна сметка, колкото и да е добър играч, дисциплината е на първо място. Относно брат му, смятам, че Деян не постъпи професионално. От една страна и аз имам брат и напълно го разбирам, но при положение, че си ключов играч и добре го знаеш, не е много честна постъпка да оставиш отбора точно преди най-важното събитие за годината, особено като става дума за българския национален отбор, а не за клубен.
Не искам да изглеждам песимист, но мисля, че ще ни дерат яко на това европейско. Първо заради постоянните скандали и също така заради непостоянността. Не може при всяка загуба в контрола да свършва света. От това, което слушах и чета след мача, имам чувството, че всички са се предали. Нима са си правили илюзии, че ще бият Черна Гора като Кипър и Беларус? Та аз вчера от състава на черногорците не бях чувал двама-трима. Останалите играят в НБА и другите големи първенства.
Искрено се надявам Пини да стегне отбора в оставащия месец и също така да намери най-подходящите заместници на братята Иванови, тъй като двама играчи не правят отбор, нали така?