Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dido1302 написа:Феновете на Левски в залата очевидно са кръгли идиоти. На терена дават медали на страхотния млад отбор на Черно Море, а те през това време пеят Бареков, курво и Червени боклуци. Аз не виждам каквато и да е връзка на баскетбола с ЦСКА или с Бареков. Ама на малоумници, който грам не вдяват от спорт, различен от футбол, какво да обясняваш. Добре, че от време на време се събират, че иначе е голямо мъртвило на мачовете в София. В Универсиада само роднините на баскетболисти и баскетболистки. И това са фенове.
Teo написа:dido1302 написа:Феновете на Левски в залата очевидно са кръгли идиоти. На терена дават медали на страхотния млад отбор на Черно Море, а те през това време пеят Бареков, курво и Червени боклуци. Аз не виждам каквато и да е връзка на баскетбола с ЦСКА или с Бареков. Ама на малоумници, който грам не вдяват от спорт, различен от футбол, какво да обясняваш. Добре, че от време на време се събират, че иначе е голямо мъртвило на мачовете в София. В Универсиада само роднините на баскетболисти и баскетболистки. И това са фенове.
Фланелки ''Аз Мразя ЦСКА'' също има!!!
Red_Pride написа:тва ще ви е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта