Плейофите започват на 19 Април,3 дена след края на редовния сезон (на 16),а финалите са насрочени,както винаги през Юни.
Предсезонната подготовка на отборите е насрочена от 5-ти до 25-ми Октомври.Мачът на звездите е отреден за 16-ти Февруари 2014.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
bobo_13 написа:Да очертава се много интересен сезон. Явно Хийт и Булс, заедно с Оклахома ше са фаворити. Ще видим как ще се сработят играчите в новият отбор Бруклин Нец с тия играчи:) А и MVP на България от последния сезон - Брандън Хийт подписа със Сакраменто:)
Аз съм си за Селтикс и ще ми е интересно с новия млад и неопитен в НБА треньор как ще потръгне играта. А и с много нови играчи и без Рондо(както беше и цлата втора половина миналата година).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
botev1921 написа:Никой от вас изглежда не следи НБА извън сезона. Чикаго няма да са фаворити за нищо повече от 3-4 сийд в конференцията. Роуз се завръща, но отборът им няма читава пейка и този сезон ще налага Джими Бътлър на двойката, който в отбор зависещ от защитата си е слабо звено. Буузър играе все по-слабо, а Йоаким Ноа е вечно контузен.
Оклахома също не са никакви фаворити, защото вече нямат третия човек. Дюрант и Уестбрук със сигурност ще ги крепят в картинката на Запад и ще вземат едно от първите 4 места, но до там - няма човек, който да може да вкарва от пейката каквито бяха Хардън и Мартин миналия сезон и ОКС ще са една идея по-слаби, а контузии ще ги изхвърлят напълно от картинката.
Бостън ако не сте разбрали са с нов отбор и ще се борят за лотарията на драфта - очаквайте да махнат Рондо до Февруари и да са на едно от последните две места в конференцията.
Фаворити този сезон за Маями, а на Изток най-сериозна заплаха за тях остава Индиана - дълбок отбор на всички позиции, с добри защитници и вече имат голяма звезда в лицето на Пол Джордж. На запад борбата ще е между Клипърс, Хюстън и Голдън стейт. И трите отбора подобриха много линии и са с много сериозни пейки. Клипърс вече имат и нормален треньор, което ги прави фаворит номер едно. Сан Антонио са по-слаби от миналата година, защото загубиха качество от пейката, а взеха само еднотипния Белинели.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта