как Ви се струва идеята Будучност да дадат П.Иванов под наем

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AlexBg20
Контакти:

как Ви се струва идеята Будучност да дадат П.Иванов под наем

Мнениеот AlexBg20 » 24 ное 2012 20:46

Искам да Ви попитам как Ви се струва идеята Будучност да дадат Павлин Иванов под наем на TESY Национален отбор за 2-рия полусезон в НБЛ ? Разбира се,това е много малко вероятно да стане според мен,но мисля,че ще е много добър ход за всички ! В Будучност,Павлин не играе ( доколкото знам),а ако дойде в TESY :

1-во - Ще играе всеки мач.
2-ро - Ще се обиграва със съотборниците си в Нац. отбор за Европейското Дивизия А през 2013 година.
3-то - Нац. отбор няма да изглежда толкова зле в НБЛ.

За Будучност също ще е добре,Павлин да играе редовно професионален баскетбол за да се развива,а и НБЛ не е толкова слаба... Та,какво е Вашето мнение ?

П.С. Извинявам се предварително,ако темата/въпроса ми са глупави . :-)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Въпрос

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 24 ное 2012 21:03

AlexBg20 написа:Искам да Ви попитам как Ви се струва идеята Будучност да дадат Павлин Иванов под наем на TESY Национален отбор за 2-рия полусезон в НБЛ ? Разбира се,това е много малко вероятно да стане според мен,но мисля,че ще е много добър ход за всички ! В Будучност,Павлин не играе ( доколкото знам),а ако дойде в TESY :

2-ро - Ще се обиграва със съотборниците си в Нац. отбор за Европейското Дивизия А през 2013 година.

За Будучност също ще е добре,Павлин да играе редовно професионален баскетбол за да се развива,а и НБЛ не е толкова слаба... Та,какво е Вашето мнение ?

Без да се интересувам и разбирам от Баскетбол това е най-добрият вариант за всеки спортист да играе редовно и да се развива,доколкото чух вече е играл в един мач това момче случайно го прочетох някъде,

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: Въпрос

Мнениеот Adrian Monk » 24 ное 2012 21:59

AlexBg20 написа:Искам да Ви попитам как Ви се струва идеята Будучност да дадат Павлин Иванов под наем на TESY Национален отбор за 2-рия полусезон в НБЛ ? Разбира се,това е много малко вероятно да стане според мен,но мисля,че ще е много добър ход за всички ! В Будучност,Павлин не играе ( доколкото знам),а ако дойде в TESY :

Не се извинявай, приятелю! :) Темата / въпросът са много уместни, а ако вземеш предвид общото интелектуално ниво на форума - просто забрави. Те половината от съфорумците не могат да напишат едно изречение без правописна грешка... :lol: Успех на момчето на новото поприще! :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: как Ви се струва идеята Будучност да дадат П.Иванов под наем

Мнениеот Пловдивчанинът » 25 ное 2012 02:18

Павлин е един от най-големите надежди в баскетбол не го следях колко играе в Будучност, но това, което казваш, че играе много малко е много жалко. Може би наистина за него ще е по-добре да се върне и да играе редовно. Сега проверих още дори не е дебютирал :(.

timurkinos
Контакти:

МММ-2012! До 25% В МЕСЯЦ!!!

Мнениеот timurkinos » 25 ное 2012 07:46

Как создать пользователю опросик по топику ? =)

--
видео приколы

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 25 ное 2012 12:15

И аз се извинявам за въпроса , но какво е TESY Национален отбор?

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 25 ное 2012 15:58

Svetlio написа:И аз се извинявам за въпроса , но какво е TESY Национален отбор?

Тази година Нац. отбор на България до 20 години ще участва в първенството като клуб.TESY е спонсора на отбора и затова името на фирмата е и в името на отбора. :-)

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 25 ное 2012 15:58

Svetlio написа:И аз се извинявам за въпроса , но какво е TESY Национален отбор?

Младежкият национален отбор по баскетбол, който от този сезон се състезава в НБЛ, а Теси им е официален спонсор.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 26 ное 2012 14:43

като цяло идеята е ... тъпа. Павлин играе в отбор състезаващ се в Адриатическата лига , и почти сигурен участник в следващата фаза на Еврокъп, да не говорим ,че период за "обиграанео" на Павлин отдавна е минал и той е талантлив игра ч, сега просто като всеки състезател трябва да се бори и извоюва титулярното място в Будучност .А идеята младежкия нац. отбор да е в НБЛ е меко казано тъпа .... да те изтърсват като брашнян чувал всеки мач и да твърдиш ,че събираш опит и се обиграваш е чист мазохизъм ! Цялата работа е да няма 9 отбора и един да трябва да почива всеки кръг !
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 26 ное 2012 19:26

controller написа:като цяло идеята е ... тъпа. Павлин играе в отбор състезаващ се в Адриатическата лига , и почти сигурен участник в следващата фаза на Еврокъп, да не говорим ,че период за "обиграанео" на Павлин отдавна е минал и той е талантлив игра ч, сега просто като всеки състезател трябва да се бори и извоюва титулярното място в Будучност .А идеята младежкия нац. отбор да е в НБЛ е меко казано тъпа .... да те изтърсват като брашнян чувал всеки мач и да твърдиш ,че събираш опит и се обиграваш е чист мазохизъм ! Цялата работа е да няма 9 отбора и един да трябва да почива всеки кръг !

Ами гадно аз се надявам ние да влезем обаче при нас няма никакви пари и отбора беше много отслабен и сега като се отказа и единия от Хорозовите и едва бием вкъщи вече.

Върни се в “Баскетбол”