Цени между 11- 16 лв за мач на т.нар."звезди".Според мене е адски много такава цена на билети.
Вие какво мислите-реална ли е тази цена ?За мене тази цена е абсолютно нереална-при положение,че цял сезон си ги гледаме срещу 2-3 лв.
Според мене тези цени ще изиграят лоша шега на организаторите.
Цена на билети-Мач на звездите 07.04(събота)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Цена на билети-Мач на звездите 07.04(събота)
Ще ти донесат Денис Родман и тези 11 лв. дори са малко
-
- Контакти:
tihomir_rs написа:Цени между 11- 16 лв за мач на т.нар."звезди".Според мене е адски много такава цена на билети.
Вие какво мислите-реална ли е тази цена ?За мене тази цена е абсолютно нереална-при положение,че цял сезон си ги гледаме срещу 2-3 лв.
Според мене тези цени ще изиграят лоша шега на организаторите.
Ако си толкова запален фен на баскетбола ще дадеш и 20 лв и мисля,че цените са нормални!
- tihomir_rs
- Контакти:
И кво дане би този Родман да играе на терена.И колко публика ще има според вас в 12 000 зала?
- Роналдо9Големец
- Контакти:
Пич,ти добре ли си?Денис Родман е легенда,един велик баскетболист.Заслужава си да дадеш 30-40 лева само за да го видиш на живо.Ако си фен на баскетбола ще можеш да отделиш 12 лева за мача.Вси пак това е мач на звездите,а 12 лева не са никакви пари
.

- akademix17
- Контакти:
"Този Денис Родман" преди няколко месеца беше приет в Залата на Славата. "Този Денис Родман" е един от най-добрите борци под коша, също както и защитници в историята на съвременния баскетбол.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Аз искам Шииийд !
Не ми харесва баскетбола,но за Родман казаха,че не било сигурно,но звездата на Европейския баскет щял да присъства,името му беше нещо Идрунас ли не знам точно,не го запомних защото не ме вълнува тоя спорт,латвиец или литовец е тоя.А ко наистина дойде и Родман 16 лева са си малко,за тоя имам спомен като бях ученик във Чикаго,тогава дава NBA по канал 1 със Методи Манченко водещ,който е фен на тоя спорт и 20 лева ще даде за тоя играч,да го види поне на живо.