Абсолютно нищо общо с предишните им мачове !
Даже играят коренно различна игра
Обяснението на това оставам на вас ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MapTy_ftw написа:Tommi написа:Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
Ако не знаеш не сме сила в баскетбола, че да сме си пропиляли шансовете, аз мисля, че извлякохме много и ПОЗДРАВЯВАМ МОМЧЕТАТА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА !!!
Tommi написа:Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
Tommi написа:MapTy_ftw написа:Tommi написа:Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
Ако не знаеш не сме сила в баскетбола, че да сме си пропиляли шансовете, аз мисля, че извлякохме много и ПОЗДРАВЯВАМ МОМЧЕТАТА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА !!!
В такъв случай, какви претенции може да имаме за продължаване напред?
Tommi написа:MapTy_ftw написа:Tommi написа:Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
В такъв случай, какви претенции може да имаме за продължаване напред?
macko_razbivach написа:Tommi написа:Както обикновено (не само в баскетбола), нашите не си свършиха работата и сега трябва някой друг да я свърши.Още преди мача написах, че украинците няма да пропуснат своя шанс.
Шанс за какво? Украйна е отпаднала, както и Белгия, двата отбора играят за тоя, дето духа... Ние или Грузия продължаваме, дано сме ние..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта