Грузия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ZARAA
Контакти:

Re: Грузия - България

Мнениеот ZARAA » 05 сеп 2011 18:51

Ами вчера бяхме равностойни на Русия,които мисля че са световна сила в баскетбола.Днес победхме един отбор,пълен с играчи от Евролигата,както и начело със Заза Пачулия,играч от НБА.Единственото за което ме е яд е че срещу ония дървари от Украйна не показахме и 50 % от възможностите си.Иначе браво на целия отбор,както и на Росен Барчовски,който вдигна този отбор,доказа на всички критици които ги бяха отписали.Видя се че можем да играем хубав баскетбол,много борба от страна на близнаците,страхотен Роуланд,не играе само заради паспорта,който получава,второ Европейско ни е най-добрия играч.Да имахме само един малко от малко качествен център и съм сигурен че щяхме да направим нещо голямо.Сега трябва да се надяваме Белгия да бие,нещо което не е невъзможно,те не отстъпват много под коша на украинците,имат Ван ден Шпигел и М'бенга,разполагат и с добър натурализиран гард,дано играят за честта си и както преди години ни класираха на европейско по футбол сега да се случи и по баскетбол и приказката ни да продължи !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 сеп 2011 20:35

Голям мач на нашите.След изпуснатата победа над Словения победата на Белгия и равностойното представяне срещу световната сила Русия заслужаваме да продължим.Днеска си разпрах гърлото да викам.Последните 5 минути бяха уникални дано има запис някъде да го гледам пак.Дано Белгия да победи Украйно което не е невъзможно защото не победихме Украйно само защото който и да метнеше не влизаше и не влизаше.Баскетболния отбор и волейболния това са колективните национални отбори.Явно в БФВ и БФБ се работи по свястно от БФС и резултатите са на лице.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 05 сеп 2011 20:47

Яд ме е, че Торо се контузи, защото той е единственият център, който може да игра добре под коша, а и от наказателната линия е с доста висок процент
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 сеп 2011 20:52

AnalBreaker написа:Яд ме е, че Торо се контузи, защото той е единственият център, който може да игра добре под коша, а и от наказателната линия е с доста висок процент

Торо е на 35. Докога ще играе този охлюв? Да ме извинява, че го наричам така, но не мога да го понасям в "Левски" повече. Преди години печелеше много повече топки в подкошието, беше много по - ефективен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2011 21:01

THE G.A.M.E написа:Тия са кофти отбор, но пък стават чудеса от време на време ... :)
Ако ни тръгне поне мааалко стрелбата от разстояние и най вече тази, за три точки, като нищо можем да ги сгазим !

Аз съм оптимист ... Поне до последната четвърт !

Браво бе ... :lol:

Наистина чудесен мач за нас !
Вижда се, че без успешна стрелба от разстояние неможеш да разчиташ на големи успехи в съвременният Баскетбол.
Най после на'ще имаха и малко шанс ...
Възползваха се по безупречен начин от паниката при съперника във финалните мин. на мача.

Успех на Белгия тази вечер !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 сеп 2011 21:02

Може ли линк за livescore ?
1914

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 сеп 2011 21:03

AnalBreaker написа:Яд ме е, че Торо се контузи, защото той е единственият център, който може да игра добре под коша, а и от наказателната линия е с доста висок процент

За мен пък е най-некадърния баскетболист, който съм виждал някога. А го толерираха много, майка му май е бивша баскетболистка. Покрай него и брат му го бутат сега, а и той за нищо не става.

А Торото откъде го бяха изкопали навремето, май от полицейския национален отбор? :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2011 21:09

Ето линк към мача: http://www.sportlemon.tv/a-0/4/148/a-54945.html
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2011 21:10

Добре започнаха белгийците ...
Водят с 5 т.
Дарвин е в грешка !

Image Image

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 05 сеп 2011 21:15

И на мен Торо никога не ми е харесвал,няма физика за център,нито пък може да компенсира с кой знае каква атлетичност,но на фона на останалите заедно с Ники Върбанов са ни най-добрите центрове..Ако Васко Евтимов и брат му Илиан бяха в отбора щяхме да сме наистина завършен отбор.

Върни се в “Баскетбол”