Азербайджан - Швеция 82-76
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Азербайджан - Швеция 82-76
Искам да попитам нещо. Явно се очертава, че ще завършим трети. Някой каза, че ще имаме по-добри показатели от групата на Австрия и Унгария. Какъв е шансът ни да сме с по-добри показатели от още един трети отбор
Тоест на какви резултати да се надяваме?
Само Левски!
Ами,сини симатизанте,шансът е 10-15%,понеже трЕбЕ да разнебитим 45-50т.Глиуксембург в Самоков,което не е невезможно,ако печелим с 12-13т.разлика всяка 4етвърт.В другите групи не можем да разчитаме на чудеса.Има шанс 1нствено аркадашите да изпаднат зад борда,като те имат наглед лесно гостуване в Порто и после тежка битка за 2рото място с Чехия,от която бяха сразени 64-82 в Прага
При победа и загуба са с баланс 4-4 колкото нашите лешпери и се гледа т.р.,която към момента им е +16 с/у -3 наша.Тъй че има как да стане и с 35-40т. да бием Великото Херцогство,понеже Португал едва ли ще падне с над 15-20т. у дома 
На мен не ми изглежда толкоз невъзможно,но за да си правим сметки и да сме 3ти 1во Германия трябва да сплеска азерите у дома,в което не се съмнявам
На мен не ми изглежда толкоз невъзможно,но за да си правим сметки и да сме 3ти 1во Германия трябва да сплеска азерите у дома,в което не се съмнявам
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Kamisha написа: понеже Португал едва ли ще падне с над 15-20т. у дома![]()
Турция би с 29 точки разлика като гост Беларус, които са по-силни от Португалия. Тъй, че не бъди много сигурен.
Kamisha написа: На мен не ми изглежда толкоз невъзможно,но за да си правим сметки и да сме 3ти 1во Германия трябва да сплеска азерите у дома,в което не се съмнявам![]()
Германия вече се класира, гарантира си на теория дори и първото място, отсега нататък мотивацията им със сигурност няма да е същата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Kamisha написа:Ами,сини симатизанте,шансът е 10-15%,понеже трЕбЕ да разнебитим 45-50т.Глиуксембург в Самоков,което не е невезможно,ако печелим с 12-13т.разлика всяка 4етвърт.В другите групи не можем да разчитаме на чудеса.Има шанс 1нствено аркадашите да изпаднат зад борда,като те имат наглед лесно гостуване в Порто и после тежка битка за 2рото място с Чехия,от която бяха сразени 64-82 в ПрагаПри победа и загуба са с баланс 4-4 колкото нашите лешпери и се гледа т.р.,която към момента им е +16 с/у -3 наша.Тъй че има как да стане и с 35-40т. да бием Великото Херцогство,понеже Португал едва ли ще падне с над 15-20т. у дома
Благодаря за изчерпателния отговор, приятелю
Само Левски!
НЕмаш грижи,братле
Виж за Португал - Турция съм склонен да се съсласяв,но 'мореплавателите' са освободени от всякакво напражение и могат се опънат,докато Дойчланд не са цигани и си мисля,че нямат файда да пуснат мача на Пишман АзЪрбЕйджан
Все опак за тях думата Чест значуи нещо според мен 
ПП:Сорри за правописа ама съм подпийнал винце

ПП:Сорри за правописа ама съм подпийнал винце
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти