ReBorn1982 написа:Нали осъзнаваш, че Лейкърс е друга галактика в сравнение с цитираните ??! ... тия франчайзи, взети заедно, нямат и 5 титли дори .... Лейкърс има колко бяха, 17 ли ?!?!
За Коби донякъде ги разбирам, че му уйдисваха, все пак е легенда, още от началото е в Ел Ей.
Не знам, за мен Бостън и ЛА са нещо различно, така както Реал и Барса в Испания, никой играч не може да е по-голям от тях.
Ми в Реал бяха и тримата сина на Зидан, сина на Карло му е асистент.
Смисъл като цяло е излишен този шум, нито го избират в първи рунд, голяма част от играчите от 2рия рунд не получават договори не е като да рискуват нещо, както каза Ларсен това си е добро бизнес решение което гарантира оставането на ЛеБрон при тях.
Drunken_Master написа:Кайри, дали е случайно, че точно Редик ще е новия треньор на Лейкърс? Едва ли... То въпроса е, дали ще е успешен в Лейкърс, щото и Блат не беше човека на Брон, ама в Кавс беше неуспешен... за разлика от Рибешката глава, който ги докара до титла.
Въпроса е че никой не знае, може да не става и да го махнат след година може и да се окаже супер добър треньор, ще се види.
rhaegar написа:Опитвам се да разгранича кариерата му като играч с евентуаланта треньорска такава. Както има треньори с опит, които не постигат нищо, така има и бивши играчи, които в последствие се провалят като треньори. Редик изглежда сякаш разбира играта на теория, дали може да приложи нещата на практика и да бъде добър треньор предстои да разберем.
Иначе аз щях да съм доволен на Сам Касел. Изглежда ми като човек, който се развива все повече във всеки отбор, в който отиде да е асистент.
Естествено, въпроса е че няма гаранция че даже и да има опит даден треньор това значи че ще е успешен.
За разграничаването ок, но за човек с толкова години в НБА, да му се вика че е само подкастер ми е странно.
Касел щеше да е интересен избор също, но не знам дали са го търсили въобще, това което аз се опитвам да кажа е че според мен е добре да се пробва нещо ново вместо да се въртят едни и същи постоянно.
Аз лично още преди време като бяха свободни исках да вземат Снайдер или Нърс.
End of the day, смятам че Редик трудно ще е по-зле от Хам, пък ако е така fuck me I guess.
И малко встрани от темата, Лейкърс много осраха нещата като развалиха отношенията с Джери Уест който сам беше казал че с радост би се върнал, можеше да са на доста по-добро дереже в момента.