Европейско първенство 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Европейско първенство 2025
Най-добрия мач през моите очи беше Словения-Германия. Очаквам сега на ходом да минат до финала.
Суоми да вземат титлата.
Ако не са те- Атаман да е.
Ако не са те- Атаман да е.
Много яко почват, дебела заявка за финал и от двата отбора. Пробива на Вагнер за учебник.

Никога не ми е минавало ппрез акъла, че Финландия ще е в топ четири на СП или ЕП. Някой да ни припомни колко малка държава е България и заради това е трудно да произведе качество.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Никога не ми е минавало ппрез акъла, че Финландия ще е в топ четири на СП или ЕП. Някой да ни припомни колко малка държава е България и заради това е трудно да произведе качество.
Е то и приматите от Северна Македония играха полуфинал на СП или ЕП, начело с Перо Антич. Мисля че не греша.

plmar написа:Е то и приматите от Северна Македония играха полуфинал на СП или ЕП, начело с Перо Антич. Мисля че не греша.
Щом са играли на такова ниво, остава въпросът те ли са приматите. Че на нас, ако не ни бяха отгледали Везенков навън и не натурализирахме този-онзи, направо не ми се мисли къде щяхме да сме.
П.П. какво стана с арогантността?
Buck32 написа:plmar написа:Е то и приматите от Северна Македония играха полуфинал на СП или ЕП, начело с Перо Антич. Мисля че не греша.
Щом са играли на такова ниво, остава въпросът те ли са приматите. Че на нас, ако не ни бяха отгледали Везенков навън и не натурализирахме този-онзи, направо не ми се мисли къде щяхме да сме.
П.П. какво стана с арогантността?[/quot
Е не знаеш ли? У дома си е, явно бързаше да си види конете.

plmar написа:Е не знаеш ли? У дома си е, явно бързаше да си види конете.
Освен теб не мисля, че някой знае, аз те питам кое точно беше арогантно за теб? Никой друг не е използвал такова определение за Йокич. Ако си се объркал с термина - просто кажи, няма да питам повече. Ако смяташ, че все пак е имало арогантно поведение - кажи какво е?