Позата е перфектно избрана
[/img]NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
- Прикачени файлове
-
IMG-43dd2dc4866959ca1570c2f9af6aac14-V.jpg
- (114.84 KиБ) Свален 13 пъти
Милуоки щели да преподпишат Танасис Адетокунбо, ако Янис остане в отбора :lol:
Ето претендентите за ЛеБрон-> Clippers, Mavs, Warriors, Cavs.
:-)
Забавна разлика в стимулите - Бъкс ще подпишат братчето, ако остане Янис, нашите най-вероятно ще настояват Брони да си върви с татенцето.
Е ти па! Те почнаха да пишат статии вече за Брони колко вдигал нивото ти пък!
Прочетох един много интересен анализ за Брони. Не знам точно с какво е заслужил журналисти
да пишат анализи за него ама ..... Та човека беше написал че имал явен напредък в лятната лига тази година
и бил се насочвал към това да играе защита. Това щяло да бъде неговото в НБА. Да играе за около 10-на минути
на мач супер агресивна защита. Имал страхотно успешем мач в това отношение с/у момче което още няма
и 1 минута в НБА но бил драфтнат под N. 7 тази година от NOP- Джеремая Феарс.
Та момчето вкарало само 17 т. но процента му бил много лош и Брони играл супер в защита с/у него.
Прочетох един много интересен анализ за Брони. Не знам точно с какво е заслужил журналисти
да пишат анализи за него ама ..... Та човека беше написал че имал явен напредък в лятната лига тази година
и бил се насочвал към това да играе защита. Това щяло да бъде неговото в НБА. Да играе за около 10-на минути
на мач супер агресивна защита. Имал страхотно успешем мач в това отношение с/у момче което още няма
и 1 минута в НБА но бил драфтнат под N. 7 тази година от NOP- Джеремая Феарс.
Та момчето вкарало само 17 т. но процента му бил много лош и Брони играл супер в защита с/у него.
Той Брони си го каза това, че понеже не е човекът който да влезе и да вкара 30 точки, ще трябва да компенсира със здрава игра в защита. В интерес на истината, прави не лоши мачове в лятната лига.
ЛеБрон абсурд да си махне ntc, за да подпише с Клипърс, най-малкото от PR гледна точка ще е бедствие за него. Далас какво да ни дадат, АД обратно ли? Или ГСУ Джими?
С Кливланд е по-възможно да се направи някаква сделка, но честно казано не вярвам.
Pichichi написа:Ето претендентите за ЛеБрон-> Clippers, Mavs, Warriors, Cavs.
ЛеБрон абсурд да си махне ntc, за да подпише с Клипърс, най-малкото от PR гледна точка ще е бедствие за него. Далас какво да ни дадат, АД обратно ли? Или ГСУ Джими?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Оптимист!
Говорим за байаут :-)
Оптимист!
Говорим за байаут :-)
Мне, това са отборите, които според някакви си репорти са се свързали с Рич Пол за да питат за трейд. Buyout е абсурд, а и никой от тях няма 50м и нагоре кап, за да го вземе така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Брадли Бийл се отказва от 13.9 милиона от дължимите му 110 за последните два сезона във Финикс и отива в Клипърс за 11 милиона за 2 години. Тоя пич сигурно е в челото на класацията за най-добра (за него) възвръщаемост - раздаване на терена/заплащане.
Сега както Пичичи е писал да им набутаме и фамилия Джеймс и нещата заспиват