rmfan5 написа:rhaegar написа:Той Пелинка има много малко добри ходове като ГМ. Единствено мога да го похваля за това че реагира правилно след разправиите с Кауай и съумя да сглоби добър отбор, въпреки че вече се беше проточило много free agency-то и нямаше много опции. Трейда за Лука не знам дали мога да му го броя като негов добър ход, по-скоро подарък от Далас или лигата, зависи дали вярваме на конспирации. Според мен е 100% пътник, влязат ли новите собственици. Обвинявам го не по-малко от Джеймс за положението в отбора. Но и изобщо не се съмнявам, че голяма част от решенията по състава от трейда за Дейвис насам се случиха ако не по изричното настояване, то най-малкото с одобрението на ЛеБрон. А най-лошото решение-да се докара Уестбрук-си беше изцяло желание на Джеймс и АД, щото са си дружки.
Колкото до парите му, не знам дали ако не взимаше по 5м по-малко на сезон дали нямаше да имаме достатъчно кап в някои моменти и именно решения като ТХТ вместо Карузо да бяха взети по различен начин. Или съответно за предишния и този сезон да имаше повече и Рийвс да беше преподписан миналото лято. Примерно. То ясно че на Джини не ѝ се навлиза надълбоко такси лукс и като чуе second apron се изприщва, но все пак.
Как да е, аз най-много се ядосвам от това че ги дрънка публично тия неща и някакви passive agressive коментарчета като "аз знам какво е шампионски отбор и ако не го видя ще си кажа" ме изкарват от нерви. Кат толкоз не те кефи нещо, прав ти път. Но всички знаем че няма да напусне и само си лала, ако ще да върнем Сукре и Уейн Елингтън, защо тогава изобщо си прави труда да мрънка пред журналистите?
За Пелинка съм съгласен, ако навремето вместо да се правят на тежки бяха оставили Джери Уест да се върне можеше да са в много по-добра позиция.
За Уестбрук не съм съгласен, ако се водим по слухове то имаше и слухове че ЛеБрон е искал да платят на Карусо, но не го направиха, та и фронт офиса има вина за Уестбрук, АД и Брон също.
ЛеБрон миналата година беше готов да си смъкне парите ако бяха взели нещо качествено, а да се обвинява той че Джини има тесни джобове си е bad faith.
Лейкърс ЛеБрон или не трябва да градят отбор защото няма гаранции че Дончич ще остане при тях, в Далас мина доста време докато направят отбор съмнява ме да му се остава за още един rebuild.
NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Drunken_Master написа:Класирахте се след серия от съдийски тесли в ущърб на отсрещните отбори. Айде... Приятен ден!
Благодаря, приятен е :) И на теб да е приятен! Ако не достига приятност - влез пак тук, напиши как Лейкърс винаги ги подпират съдиите и нещата ще се оправят :)
Ми, аз не знам, да има по-подпиран отбор от Лейкърс. Ако има такъв, ще се радвам, да споделиш.
Ти и за Лейкърс не знаеш, както и аз, само си чешем езиците. Питай Вълчан, той ще ти каже, че са Булс, заради Майкъл.
Въпросът е, че за теб това е светъл лъч или фикс идея, нещо като Марк Порций Катон старши "Прочее, смятам, че Картаген трябва да бъде разрушен".
- Drunken_Master
- Контакти:
Светъл лъч - друг път. Ако изобщо не беше ставало дума за Леброн, даже нямаше и да се включа. Както сам виждаш... от повече от година време не съм поствал тук абсолютно нищо. То и дискусии не стават вече тук...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Факт е, че ЛеБрон отдавна пречи в Лейкърс и го е ударил на бащиния, двата му фена са ясни, винаги на амбразурата за любимия ЛеБрон, това не е нещо ново .... фактът че си докара некадърното синче е достатъчен и красноречив за какво иде реч.
- Drunken_Master
- Контакти:
Извинявай, някой да е отричал това което ти твърдиш... Аз коментирах само факта, че Уестбрук не беше "грешка", просто никой нямаше как да знае, че Лейкърс ще са боксова круша след като го вземат. Визирах сезона му във Вашингтон. Както и за Мело. Мело също не беше грешка. Да, Кармело Антъни и Леброн са си аверчета, но привличането му беше по-скоро от полза за езерняците. Грешка е привличането на Брони Джеймс.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Майсторе, никой не ти налага ограничения - кеф ти пишеш, кеф ти не си пишеш. Ти си решаваш. Спазваме правилата да не прекаляваме и всичко е наред.
Заради твърденията какво не става тук, проверих определението на дискусия в речника - казват "обсъждане на спорен или конфликтен въпрос, с цел да се реши правилно". А ние тук освен да споделяме информация и въпроси обсъждаме, че и спорим. Сега, сред синонимите присъстват "препирня", "пререкание" и "словесен двубой", може би това ти липсва
Заради твърденията какво не става тук, проверих определението на дискусия в речника - казват "обсъждане на спорен или конфликтен въпрос, с цел да се реши правилно". А ние тук освен да споделяме информация и въпроси обсъждаме, че и спорим. Сега, сред синонимите присъстват "препирня", "пререкание" и "словесен двубой", може би това ти липсва
Това вече зависи от ходовете на Пелинка, които тепърва ще прави. Има да изиграе някои ходове на шахматната дъска. Дано ги изиграе като офицер, а не като пешка. Уестбрук за мен е тотално излишен за вас. Ако успеете да натиснете за някого другиго... Ето днес чета за Джон Уол например.
.Аз ако бях щях да рискувам, честно... Просто е ясно, че с Ръс в състава сезона е изгубен. Иначе и идеята, да се подсили малко пейката също е отлична, но то какви варианти изобщо има !? Разни дебеловрати старчоци..
В такъв случай Уестбрук трябва да е първият... Аз лично бих избрал Бен Симънс пред него, ония поне е куче в защита. Захапе ли, не пуска... Освен това Ръс май е дотегнал вече на вашите фенове с постоянните изцепки на паркета - пропуснато поднасяне сам самичък, егоистична проява в краят на мача и т.н.
Някакви такива мнения и 5 години по-късно се оказва, че не бил грешка. Интересна работа.
rmfan5 написа:
Лейкърс ЛеБрон или не трябва да градят отбор защото няма гаранции че Дончич ще остане при тях, в Далас мина доста време докато направят отбор съмняваме да му се остава за още един rebuild.
Факт. Не само че няма гаранции, дори и да приемем че го направи, все пак е на 26. След 3-4 години претенциите ще говорят че е стар и ще трябва да му се мисли за заместник. Аз абсолютно съм съгласен, че докато имаш ЛеБрон и Лука в състава си си длъжен да си all in. Проблемът е, че отборът няма какво толкова да сложи на масата в този all in и след като част от вината за това е и на Джеймс, не ми се вижда много редно да говори чрез Рич Пол някакви дивотии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Аз да съм писал, че някой ми налага ограничения? Писах, че едно време имаше по-интересни дискусии, имаше спорове (аз най-много допринасях за тях) и т.н. Сега няма абсолютно нищо. Тук-там някой коментар за някой мач и т.н. Не се оплаквам, изобщо не пиша просто. А и като цяло не ми и остава много време... Иначе уж ви чета... уж.

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Интересна работа.
Еми значи съм бил доста далновиден баскетболен специалист. Виж как съм прозрял месеци по-рано, че не е трябвало да го взимате. Аз като ви разправям, да си записвате постовете ми... вие не та не...

Да те слагат на мястото на Пелинка освен 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага