rhaegar написа:Той Пелинка има много малко добри ходове като ГМ. Единствено мога да го похваля за това че реагира правилно след разправиите с Кауай и съумя да сглоби добър отбор, въпреки че вече се беше проточило много free agency-то и нямаше много опции. Трейда за Лука не знам дали мога да му го броя като негов добър ход, по-скоро подарък от Далас или лигата, зависи дали вярваме на конспирации. Според мен е 100% пътник, влязат ли новите собственици. Обвинявам го не по-малко от Джеймс за положението в отбора. Но и изобщо не се съмнявам, че голяма част от решенията по състава от трейда за Дейвис насам се случиха ако не по изричното настояване, то най-малкото с одобрението на ЛеБрон. А най-лошото решение-да се докара Уестбрук-си беше изцяло желание на Джеймс и АД, щото са си дружки.
Колкото до парите му, не знам дали ако не взимаше по 5м по-малко на сезон дали нямаше да имаме достатъчно кап в някои моменти и именно решения като ТХТ вместо Карузо да бяха взети по различен начин. Или съответно за предишния и този сезон да имаше повече и Рийвс да беше преподписан миналото лято. Примерно. То ясно че на Джини не ѝ се навлиза надълбоко такси лукс и като чуе second apron се изприщва, но все пак.
Как да е, аз най-много се ядосвам от това че ги дрънка публично тия неща и някакви passive agressive коментарчета като "аз знам какво е шампионски отбор и ако не го видя ще си кажа" ме изкарват от нерви. Кат толкоз не те кефи нещо, прав ти път. Но всички знаем че няма да напусне и само си лала, ако ще да върнем Сукре и Уейн Елингтън, защо тогава изобщо си прави труда да мрънка пред журналистите?
За Пелинка съм съгласен, ако навремето вместо да се правят на тежки бяха оставили Джери Уест да се върне можеше да са в много по-добра позиция.
За Уестбрук не съм съгласен, ако се водим по слухове то имаше и слухове че ЛеБрон е искал да платят на Карусо, но не го направиха, та и фронт офиса има вина за Уестбрук, АД и Брон също.
ЛеБрон миналата година беше готов да си смъкне парите ако бяха взели нещо качествено, а да се обвинява той че Джини има тесни джобове си е bad faith.
Лейкърс ЛеБрон или не трябва да градят отбор защото няма гаранции че Дончич ще остане при тях, в Далас мина доста време докато направят отбор съмняваме да му се остава за още един rebuild.