NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2025 11:09

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Лейкърс го взеха, защото е дружка на ЛеБрон и АД. Много хора правят добри сезони в посредствени отбори и не ги взимат след това да са "трета звезда" в претендент за титла уж.
Т.е. ти не би взел човек с трипъл-дабъл средно за сайдкик? Правилно ли разбирам...

За първи пик, КСП и Кузма, при положение че на тоя отбор от години му трябва защита, а не атака? Ми не, честно казано. Всички знаехме че не пасва никак този трейд, не знам защо се опитваш да го защитаваш сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 юли 2025 11:22

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:За сезон 2012-2013 нямаш ли коментар?
Нещо, взехме да се заяждаме ми се струва...

Тоест, посочването на невярно твърдение е заяждане?
Всъщност, ако беше отговорил по някоя друга част от моя пост - това отива към дискусия според мен. А да пишеш "Пак заповядай", просто за да има някакъв отговор, по-скоро не.
Все едно де, аз не мога (и не искам) да ти определям как да реагираш, но горе-долу същото важи и за мен.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 11:30

Кое е невярно твърдение? Че не се класирахте за плейофите? ОК, класирахте се след като реферите ви добутаха до тях. Това предполагам няма да отречеш? Паднахте се със Спърс тогава и ви отнесоха...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 юли 2025 12:32

Drunken_Master написа:Кое е невярно твърдение? Че не се класирахте за плейофите? ОК, класирахте се след като реферите ви добутаха до тях. Това предполагам няма да отречеш? Паднахте се със Спърс тогава и ви отнесоха...

Значи твърдението все пак е невярно :)
Преди беше пропуснал редовния аргумент за реферите, сигурно си извадил техния принос и резултатът е - Лейкърс извън плейофите. Класирахме се със сериозен напън на първата звезда, който му коства някоя и друга година.
После Спърс ни отнесоха, можеха и Маями да отнесат, но го отложиха за следващата година. А ние съвсем го закъсахме. Така се развиха нещата тогава.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 13:13

Класирахте се след серия от съдийски тесли в ущърб на отсрещните отбори. Айде... Приятен ден!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 юли 2025 15:52

Спекулира се че CP3 ще отиде в Бъкс като заместник на Дейм.
Аз си мислех че ще се отказва.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 юли 2025 16:45

Drunken_Master написа:Класирахте се след серия от съдийски тесли в ущърб на отсрещните отбори. Айде... Приятен ден!

Благодаря, приятен е :) И на теб да е приятен! Ако не достига приятност - влез пак тук, напиши как Лейкърс винаги ги подпират съдиите и нещата ще се оправят :)

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 юли 2025 16:46

Pichichi написа:Спекулира се че CP3 ще отиде в Бъкс като заместник на Дейм.
Аз си мислех че ще се отказва.

Четох някъде, че търси отбор, но държал да е титуляр, което вероятно ще ограничи избора.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 04 юли 2025 16:57

rhaegar написа:Той Пелинка има много малко добри ходове като ГМ. Единствено мога да го похваля за това че реагира правилно след разправиите с Кауай и съумя да сглоби добър отбор, въпреки че вече се беше проточило много free agency-то и нямаше много опции. Трейда за Лука не знам дали мога да му го броя като негов добър ход, по-скоро подарък от Далас или лигата, зависи дали вярваме на конспирации. Според мен е 100% пътник, влязат ли новите собственици. Обвинявам го не по-малко от Джеймс за положението в отбора. Но и изобщо не се съмнявам, че голяма част от решенията по състава от трейда за Дейвис насам се случиха ако не по изричното настояване, то най-малкото с одобрението на ЛеБрон. А най-лошото решение-да се докара Уестбрук-си беше изцяло желание на Джеймс и АД, щото са си дружки.

Колкото до парите му, не знам дали ако не взимаше по 5м по-малко на сезон дали нямаше да имаме достатъчно кап в някои моменти и именно решения като ТХТ вместо Карузо да бяха взети по различен начин. Или съответно за предишния и този сезон да имаше повече и Рийвс да беше преподписан миналото лято. Примерно. То ясно че на Джини не ѝ се навлиза надълбоко такси лукс и като чуе second apron се изприщва, но все пак.

Как да е, аз най-много се ядосвам от това че ги дрънка публично тия неща и някакви passive agressive коментарчета като "аз знам какво е шампионски отбор и ако не го видя ще си кажа" ме изкарват от нерви. Кат толкоз не те кефи нещо, прав ти път. Но всички знаем че няма да напусне и само си лала, ако ще да върнем Сукре и Уейн Елингтън, защо тогава изобщо си прави труда да мрънка пред журналистите?

За Пелинка съм съгласен, ако навремето вместо да се правят на тежки бяха оставили Джери Уест да се върне можеше да са в много по-добра позиция.

За Уестбрук не съм съгласен, ако се водим по слухове то имаше и слухове че ЛеБрон е искал да платят на Карусо, но не го направиха, та и фронт офиса има вина за Уестбрук, АД и Брон също.
ЛеБрон миналата година беше готов да си смъкне парите ако бяха взели нещо качествено, а да се обвинява той че Джини има тесни джобове си е bad faith.

Лейкърс ЛеБрон или не трябва да градят отбор защото няма гаранции че Дончич ще остане при тях, в Далас мина доста време докато направят отбор съмняваме да му се остава за още един rebuild.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 17:07

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Класирахте се след серия от съдийски тесли в ущърб на отсрещните отбори. Айде... Приятен ден!

Благодаря, приятен е :) И на теб да е приятен! Ако не достига приятност - влез пак тук, напиши как Лейкърс винаги ги подпират съдиите и нещата ще се оправят :)

Ми, аз не знам, да има по-подпиран отбор от Лейкърс. Ако има такъв, ще се радвам, да споделиш.
Изображение

Върни се в “Баскетбол”