NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот rmfan5 » 04 юли 2025 00:01

rhaegar написа:Той вторият нещо все по-сериозно мрънка за "win now" действия от ръководството, иначе щял да напусне. Не съм сигурен какво точно иска, след като благодарение именно на неговото желание за контрол около състава сме в това положение. Първо се развали шампионския отбор, за да си докара Мело и компания, след това си дадохме всичките пикове, за да му докарат Уестбрук и заради 50+ милки дето прибира не можем да подпишем на повече пари с Рийвс, съответно с изтичащ договор не можем да му вземем кой знае какво. Отделно похарчихме пик за синковеца, ама това му е най-малкия грях кат цяло. Та след всичкото това да ревеш за win now ми идва леко нагло.

Регърче без да се обиждаш много у лево тук.
Да започнем от начало, Кармело беше на мин. договор и шампионския отбор беше развален с трейда за Уестбрук.
Важен факт тук е че Карузо искаше да остане в ЛА и дори беше готов за по-малко пари, но Джини и компания "cheap out"-наха и той си тръгна.
Удобно как Пелинка като направи някакъв добър ход е само той, като се издъни отиваме на "LeGM", всичките имат вина за Уестбурк ама дай да хейтим Джеймс.
Договора му каква връзка има с Рийвс, тук си измисляш нещо, Остин си гони неговите пари и затова ще става свободен агент.
И какъв е проблема да взема 50 милки, като от старите кучита които всички правят толкова ала Къри, Дюрант, Хардън и т.н той направи най-добър сезон миналата година.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2025 00:28

rmfan5 написа:
rhaegar написа:Той вторият нещо все по-сериозно мрънка за "win now" действия от ръководството, иначе щял да напусне. Не съм сигурен какво точно иска, след като благодарение именно на неговото желание за контрол около състава сме в това положение. Първо се развали шампионския отбор, за да си докара Мело и компания, след това си дадохме всичките пикове, за да му докарат Уестбрук и заради 50+ милки дето прибира не можем да подпишем на повече пари с Рийвс, съответно с изтичащ договор не можем да му вземем кой знае какво. Отделно похарчихме пик за синковеца, ама това му е най-малкия грях кат цяло. Та след всичкото това да ревеш за win now ми идва леко нагло.

Регърче без да се обиждаш много у лево тук.
Да започнем от начало, Кармело беше на мин. договор и шампионския отбор беше развален с трейда за Уестбрук.
Важен факт тук е че Карузо искаше да остане в ЛА и дори беше готов за по-малко пари, но Джини и компания "cheap out"-наха и той си тръгна.
Удобно как Пелинка като направи някакъв добър ход е само той, като се издъни отиваме на "LeGM", всичките имат вина за Уестбурк ама дай да хейтим Джеймс.
Договора му каква връзка има с Рийвс, тук си измисляш нещо, Остин си гони неговите пари и затова ще става свободен агент.
И какъв е проблема да взема 50 милки, като от старите кучита които всички правят толкова ала Къри, Дюрант, Хардън и т.н той направи най-добър сезон миналата година.

Той Пелинка има много малко добри ходове като ГМ. Единствено мога да го похваля за това че реагира правилно след разправиите с Кауай и съумя да сглоби добър отбор, въпреки че вече се беше проточило много free agency-то и нямаше много опции. Трейда за Лука не знам дали мога да му го броя като негов добър ход, по-скоро подарък от Далас или лигата, зависи дали вярваме на конспирации. Според мен е 100% пътник, влязат ли новите собственици. Обвинявам го не по-малко от Джеймс за положението в отбора. Но и изобщо не се съмнявам, че голяма част от решенията по състава от трейда за Дейвис насам се случиха ако не по изричното настояване, то най-малкото с одобрението на ЛеБрон. А най-лошото решение-да се докара Уестбрук-си беше изцяло желание на Джеймс и АД, щото са си дружки.

Колкото до парите му, не знам дали ако не взимаше по 5м по-малко на сезон дали нямаше да имаме достатъчно кап в някои моменти и именно решения като ТХТ вместо Карузо да бяха взети по различен начин. Или съответно за предишния и този сезон да имаше повече и Рийвс да беше преподписан миналото лято. Примерно. То ясно че на Джини не ѝ се навлиза надълбоко такси лукс и като чуе second apron се изприщва, но все пак.

Как да е, аз най-много се ядосвам от това че ги дрънка публично тия неща и някакви passive agressive коментарчета като "аз знам какво е шампионски отбор и ако не го видя ще си кажа" ме изкарват от нерви. Кат толкоз не те кефи нещо, прав ти път. Но всички знаем че няма да напусне и само си лала, ако ще да върнем Сукре и Уейн Елингтън, защо тогава изобщо си прави труда да мрънка пред журналистите?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 00:51

Само да вметна нещо. Рядко вече поствам, но причината е, че абсолютно никакви дискусии не стават тук...

Уестбрук беше взет в Лейкърс след изключително успешен сезон в Уизардс, където Ръс беше с трипъл-дабъл сезон и лидер по асистенции в цялата лига. Не беше в идеалният отбор просто защото Вашингтон си бяха слабички. Т.е. примерите тук са доста не на място, привличането му не беше грешка от гледна точка на статута му в онова време. Това е все едно някой да вини Мич Къпчак, че е взел Дуайт Хауърд през 2012-та, понеже езерняците тогава не додрапаха и до плейофи. Дали Леброн е натиснал тогава ръководството за да го привлекат, най-вероятно е така... само дето той няма вина, че Ръс няма никакъв акъл в тиквата си и е един уникален талант, който обаче поради липсата на мозъчни гънки така и не стана шампион. Мело не беше ли правилен ход? Оня си играеше добре за годините си...
Другото нещо. Леброн натисна ръководството за Веждата през 2019 г., като съотборниците му се обърнаха срещу него, благодарение на което Лейкърс за*баха плейофите тогава, но на следващият сезон с махането на Инграм, Харт и Бол и привличането на Дейвис станаха шампиони. Ето ви пример за успешен негов ход.

Сега... ясно ми е, че на всеки нормален фен на Лейкърс вече му се повръща от постоянните ку*венски номерца на Леброн, ама... като човек, който се е интересувал от историята на лигата... то това май си е традиционна практика, да се взимат "наши" само и само на звездата, да му е добре. Ми, я си спомнете как братята Антетуконпо (Танасис и Янис) се озоваха в един и същ отбор.

Иначе... доста добро попълнение за Лейкърс е привличането на Ейтън.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2025 08:48

Интересни времена, ти да защитаваш Уестбрук, а аз да му сипвам, преди години беше обратното :lol:

Общо взето стигаме до извода, че правилните решения на Лейкърс и Ле Брон като част от групата взимащи ги, се броят на пръстите на едната ръка след титлата, а това са вече 5 години.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 08:53

То не е въпроса, да го защитаваме, а да бъдем обективни. Факт е, че сезона му в Уизардс си беше успешен. Лейкърс го взеха заради това.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2025 09:41

Лейкърс го взеха, защото е дружка на ЛеБрон и АД. Много хора правят добри сезони в посредствени отбори и не ги взимат след това да са "трета звезда" в претендент за титла уж.

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 юли 2025 10:16

Drunken_Master написа:Само да вметна нещо. Рядко вече поствам, но причината е, че абсолютно никакви дискусии не стават тук...
Това е все едно някой да вини Мич Къпчак, че е взел Дуайт Хауърд през 2012-та, понеже езерняците тогава не додрапаха и до плейофи.
Иначе... доста добро попълнение за Лейкърс е привличането на Ейтън.

За протокола - 2012 езерняците додрапаха до плейофи. И много не може да се вини Къпчак за действията му, понеже поне на хартия нещата изглеждаха добре.
Сега с Ейтън ще видим, за мен е събиране на каквото може от пазара. Дано ме опровергаят, но на нас по-скоро ни трябва защита, а той не е известен точно с такива качества. Още помня как Йокич го финтира, че ще стреля и пичът се обърна да следи за борбата (или да види коша).

П. П.
Понеже хвърлям отвреме навреме по едно око на групите, в които пишеш - благодарим за такива дискусии.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 10:33

rhaegar написа:Лейкърс го взеха, защото е дружка на ЛеБрон и АД. Много хора правят добри сезони в посредствени отбори и не ги взимат след това да са "трета звезда" в претендент за титла уж.
Т.е. ти не би взел човек с трипъл-дабъл средно за сайдкик? Правилно ли разбирам...
Buck32 написа:Понеже хвърлям отвреме навреме по едно око на групите, в които пишеш - благодарим за такива дискусии.
Пак заповядай...
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 юли 2025 11:00

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Понеже хвърлям отвреме навреме по едно око на групите, в които пишеш - благодарим за такива дискусии.
Пак заповядай...

За сезон 2012-2013 нямаш ли коментар?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2025 11:08

Buck32 написа:За сезон 2012-2013 нямаш ли коментар?
Нещо, взехме да се заяждаме ми се струва...
Изображение

Върни се в “Баскетбол”