ЛеБрон срещу Джордан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛеБрон срещу Джордан
Факт е ,че Джордан бе най галеният баскетболист по това време. Винаги се свиреше за него. Тогавашният шеф на лигата знаеше ,че с него идват рекламите и приходите и го пазеше. Говоря за 90те. Няма как Бостън да доминира. Новата вълна Чикаго трябваше да е с подпиране. Джордан идеален играч...Пипън разумен...Глиста нервак и екстравагантен..Кукоч човек извън Щатите като солидарност...Разчупиха леда един вид. Не, че бяха лош отбор. Напротив. Но аз съм свидетел как ги подпираха и срещу Юта...Индиана...Ню Йорк..Джордан си позволяваше да се кара на съдии..резервни скамейки. Мога да постна поне 3 случая в който трябваше да бъде отстранен от игра за груби фалове и действия и то в плейофи.
Хайде, Вълчане, пак се превъзнасяш. И други сме гледали онези години. Има истина в това, което говориш, но залиташ в крайности. Аз, примерно, си спомням, че при един от знаковите моменти за Индиана, когато ги докарахте до 7 мач, Милър изблъска Джордан с две ръце, за да се освободи за стрелбата. Сигурен съм, че всички сме го гледали. Не му свириха нарушение. Между другото и при известния мач срещу Никс, не мисля, че играта му срещу Старкс преди последната тройка беше чиста. Звездите винаги са получавали и получават различно отношение. Да не говорим, че нарушенията се гледаха различно.
А споменаването на Бостън и доминация през 90-те в едно изречение поставя под въпрос цялото писание. Какво общо има упадъкът на Селтикс с Джордан?
А споменаването на Бостън и доминация през 90-те в едно изречение поставя под въпрос цялото писание. Какво общо има упадъкът на Селтикс с Джордан?
За 3 точки където ги метна Милър...тогава бяха по свободни правилата. Това не бе нищо. Тогава играеха по начин навира се в тебе но не те фаулира. Ако искаш свобода трябва или да го бутнеш или да отстъпиш в страни някъде. Но същата серия ако не бъркам при атака и кош за Индиана Милър бутна по същият начин Джордан, а ония му се нахвърли и го удари. Стана блъсканица и в крайна сметка изгониха Милър от мача. Онзи със удар и агресивно поведение го оставиха,трябваше и двамата ако е справедливо да ги отстранят.
Иначе доминацията бе на Лейкърс и Пистънс през тези 10на години наистина. И хоп...за 7-8 години се пръкнаха Чикаго с 6 титли. Лигата направи всичко възможно играта да има нов имидж и герой. Какъв договор с Найк само. Как ще си позволят да гонят или наказват спортист които всички искат да гледат на живо и да следват. Другият...Глиста. Къде такива татуси и обици даже в задника сигурно. Брутален индивид в много ситуации. Това се търсеше за да се привлекат по млади аудитории. До тогава всичко бе заслони...куки..по малко чадъри и тройки. Бавна и позиционирана игра. Да не говоря какви центрове имаше. Сега манекени.
Това разбира се са мой разсъждения и може да са далеч от истината. Така го чувствах тогава като започнах да следя НБА 1993 година.
Иначе доминацията бе на Лейкърс и Пистънс през тези 10на години наистина. И хоп...за 7-8 години се пръкнаха Чикаго с 6 титли. Лигата направи всичко възможно играта да има нов имидж и герой. Какъв договор с Найк само. Как ще си позволят да гонят или наказват спортист които всички искат да гледат на живо и да следват. Другият...Глиста. Къде такива татуси и обици даже в задника сигурно. Брутален индивид в много ситуации. Това се търсеше за да се привлекат по млади аудитории. До тогава всичко бе заслони...куки..по малко чадъри и тройки. Бавна и позиционирана игра. Да не говоря какви центрове имаше. Сега манекени.
Това разбира се са мой разсъждения и може да са далеч от истината. Така го чувствах тогава като започнах да следя НБА 1993 година.
Чувал съм за някакъв шоу Тайм с актьори Ървин Джонсън и сие доста преди 93 го, което не било баш бавна позиционна игра на кука :mrgreen:
Абе, аз съм гледал самият Ървин Джонсън да казва, че Шоу Тайм е така наречения Скай Хук, най-красивото нещо в баскетбола :) Но, разбира се, Вълчан малко обърква щатите - доминацията на Лейкърс и Селтикс, а накрая и на Пистънс е в предишното десетилетие. Чикаго не изскачат просто така, а от избора на Джордан през 1984 работят над отбора, докато успяват да преодолеят Пистънс и да станат отбора на деветдесетте.
WTF

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Вълчан написа:Факт е ,че Джордан бе най галеният баскетболист по това време. Винаги се свиреше за него. Тогавашният шеф на лигата знаеше ,че с него идват рекламите и приходите и го пазеше. Говоря за 90те. Няма как Бостън да доминира. Новата вълна Чикаго трябваше да е с подпиране. Джордан идеален играч...Пипън разумен...Глиста нервак и екстравагантен..Кукоч човек извън Щатите като солидарност...Разчупиха леда един вид. Не, че бяха лош отбор. Напротив. Но аз съм свидетел как ги подпираха и срещу Юта...Индиана...Ню Йорк..Джордан си позволяваше да се кара на съдии..резервни скамейки. Мога да постна поне 3 случая в който трябваше да бъде отстранен от игра за груби фалове и действия и то в плейофи.
Изписал си пълни глупости. Личи си, че мразиш Джордан, предполагам е мачкал някои твои любимци тогава и затова е тая злоба.