NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Добре де, ти там кого виждаш като лидер, понеже Дюрант не е?
Buck32 написа:Добре де, ти там кого виждаш като лидер, понеже Дюрант не е?
E Сенгюн и Томпсън ппц. Факт, млади са още и в тия плейофи яко глътнаха вода, но може да им е безценен опит. С оглед на това, което дават за КД, не мисля че се набутват кой знае колко. Никой от ядрото за бъдещето, пиковете не са кой знае какво, дори и да не стане нищо от тая сделка не е като да са се загробили с нея. Влизат all in, без реално да са all in, аз бих я направил 10 от 10 пъти, ако бях на тяхно място.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

По отношение на сделката - напълно съгласен. Просто шампионски прозорец с Дюрант вече ми звучи малко странно.
Неприятен за гледане мач стана
Мда, първите две четвърти сравнително добре, дори до към средата на третата вървеше оспорвано, но после изведнъж всичко свърши. От 70-66 до 90-68 е брутална серия, когато нямаш отговор в толкова дълъг период и то в решителните моменти на мача, няма как да спечелиш.
Лоша контузия и за Халибъртън, тоя ахилес ще го извади от игра за доста време и май ще им обрече следващия сезон да нямат шанс за нищо.
Лоша контузия и за Халибъртън, тоя ахилес ще го извади от игра за доста време и май ще им обрече следващия сезон да нямат шанс за нищо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изгледах третата и началото на четвъртата. При тройката на Шей си легнах, разликата беше станала 14!
Карузо кърти, втори пръстен!
miro_rz написа:Изгледах третата и началото на четвъртата. При тройката на Шей си легнах, разликата беше станала 14!
До Патрик Маккоу има хляб да изяде - 3 пръстена за 3 сезона
- Drunken_Master
- Контакти:
Поздравления за Тъндър... Не успяха да станат шампиони с Ръс, Кей Ди и Брадата, но пък станаха със SGA...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Buck32 написа:miro_rz написа:Изгледах третата и началото на четвъртата. При тройката на Шей си легнах, разликата беше станала 14!
До Патрик Маккоу има хляб да изяде - 3 пръстена за 3 сезона
Ще го вземем в САС, може да е на късмет момчето. Аз го харесвам, с много желание играе!