Дано да е за добро! Човекът не изглежда скръндза, Доджърс се справят добре, а договорът на Отани ми беше много иновативен.
Мисля, че Бъде ще вземат около 5 милиарда, понеже пише, че сега имат 66%, а щели да останат с 15.
NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: NBA Regular Season 2024-25
Джинито беше слаба ракия, парцуца, нищо общо с тейко й ....
Истината е, че Джини и семейството като цяло нямат финансовия потенциал вече да се борят с големите.
Доджърс е една от най-добре ръководените организации в американските спортове за последните 10 години, дано същия професионализъм го пренесат и в Лейкърс.
Доджърс е една от най-добре ръководените организации в американските спортове за последните 10 години, дано същия професионализъм го пренесат и в Лейкърс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво на Пейсърс!
Buck32 написа:miro_rz написа:С контузията на Халибъртън шанса им не е голям.
Намаляха шансовете и вече няма "ни", нали :P
В играта “сме”!
Очаквано. ОКС , започнаха лежерно , усетиха че няма да се получи и спряха .
Вчера писаха, че Дрейк заложил 800К долара на победа на Тъндър (сигурно не е видял Вълчан да купува Културната). Пейсърс толкова залози прецакаха тези плейофи, че ми е притеснено за тях :lol:
Той кат цяло Дрейк каквото предположи или заложи, никога не се сбъдва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Красота. Отнесоха ги като куцо пиле. Сигурен бях ,че ще има разлика, но тайно исках да е над 25 точки. Това щеше да ги разклати доста като самочувствие тези ОКС. Каквото и да се случи тази година Пейсърс имаха 2 финала. От добър отбор се превърнаха в един от най добрите.
Супер!
Като цяло си мисля че изненадата ще се случи.
Като цяло си мисля че изненадата ще се случи.