NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 2024-25
Buck32 написа:Бе, те и на мен са ми симпатични, ама да минеш в първо лице, множествено число звучи като повече от симпатични. Поне за мен де - Лейкърс си е Лейкърс
Кви са тия Лейкърс? Не съм ги чувал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Индиана, ако се държат близо до последната четвърт на мачовете ще вземат серията. Всичко друго се учи и променя, но психическа устойчивост и лидерство трудно. Шай не знам дали взе и 4 стрелби накрая, Холгрен с ужасяващи отигравания, а Уилямс с пропуски от фаула. Иначе играят и двата отбора страхотно.
В четвъртата част превъртат играта. Сега ги гледам на повторение. Топин след забивката и чадър направи, много здрав!
Това май ще е най-голямата изненада след 2004-та и Детройт!
miro_rz написа:В четвъртата част превъртат играта. Сега ги гледам на повторение. Топин след забивката и чадър направи, много здрав!
Торонто? Със същия противен камерунец :mrgreen:
drvasko98 написа:miro_rz написа:В четвъртата част превъртат играта. Сега ги гледам на повторение. Топин след забивката и чадър направи, много здрав!
Торонто? Със същия противен камерунец :mrgreen:
Ми не, те в редовния сезон си мачкаха. Пък и Лапата беше друга бира.
Да видим малко по късно. Тази вечер бира с лимон и слънчогледови семки тип конски зъб. Нямам градусова на помощ ако нещо се закучи. Ще съм безкрайно щастлив ако ОКС не издържат на напрежението и правят грешка след грешка. Особено ако влязат в последната част с някоя точка повече.
Stop machine и обръщалка. Прецакване в края. Осигурени най-малко два мача още.