NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Мисля да пропусна ракията за утрешният мач.. Много е топло. Трябва да се оправят без моя помощ. Бира предлагам....
Явно не трябваше да правиш компромис :(
Бирата я остави за след края на финала.
Нищо де, продължаваме да вярваме
Бирата я остави за след края на финала.
Нищо де, продължаваме да вярваме
Пропусна и ей на :lol:
Много контролиран мач от ОКС. То и първият така беше де, но този си го затвориха.
Много контролиран мач от ОКС. То и първият така беше де, но този си го затвориха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Спортът се развива. Днес , от началото до края шеметно темпо. Вчера и с тениса беше така. Този път ОКС не прахоса аванса си , но задължително трябва да вземе един от следващите два. За да оцелее .
Значи....Последен компромис. Вземат ли ОКС това първо домакинство на Индиана директно отивам в Фантастико и купувам 3 бутилки. И съответно шампионските пръстени ще са в жълто. Слаб последен мач на пешеходците. Много някак неориентирано. Тук трябва да има блъскане..лакти..фалове...оспорване на съдии...дразнене на резервната скамейка. Това е такъв шанс по дяволите. Голяма част от тези играчи повече никога няма да играят такъв финал. Една купа вече изтърваха In-Season Tournament срещу Лейкърс. Взеха титлата на шампион в Източната конференция обаче. Хубаво е ,че са печелили АБА 3 пъти. Но сега е шанса да спечелят и НБА.
Вторият мач от финала на Националната баскетболна асоциация между Оклахома Сити Тъндър и Индиана Пейсърс в неделя е събрал средно около 8,76 милиона зрители, като това е най-слабият резултат за втори двубой от финалите в последните 18 години, като се изключи 2020 заради пандемията от КОВИД-19, съобщи Ройтерс.
Победата на Оклохома Сити със 123:107, с която резултатът бе изравнен 1:1, бе най-малки гледаният втори мач от 2007, когато 8,55 милиона са гледали по телевизията срещата между Сан Антонио Спърс и Кливланд Кавалиърс.
Победата на Оклохома Сити със 123:107, с която резултатът бе изравнен 1:1, бе най-малки гледаният втори мач от 2007, когато 8,55 милиона са гледали по телевизията срещата между Сан Антонио Спърс и Кливланд Кавалиърс.
Индиана е скромен отбор. Никои не ги брои за слива. Окс същата работа. Смятат ги за еднодневки. Ако искат да гледат. Мен лично не бе бърка ,че фенове на Лейкърс, Чикаго или Ню Йорк не гледали. Ако искат. Аз лично финансова загуба от това нямам. Двата отбора играят доста добър и бърз баскетбол. Това е положението. Статичните и прекалено тактически научени отбори в момента гледат по телевизията как се играе финала и как се стига до него. Прогнозирам 2-2 след домакинските мачове на моите хулигани. 3-3 разменени победи и за съжаление на ОКС Индиана ще вземе титлата в чуждата зала.
Смачкаха ги накрая с жестока преса.
Явно Вълчан се е прежалил :) Браво на Пейсърс! Страхотен хъс. Шей е с 4 асистенции на 6 грешки.
Браво на Идниана!
Според мен Рик Карлайл и играчите му ще хлъзнат наблъскания с победи в редовния сезон
Майк (там както се произнася фамилията му че е ....пише се с 10-на букви но се произнася с 5 май) :mrgreen:
Според мен Рик Карлайл и играчите му ще хлъзнат наблъскания с победи в редовния сезон
Майк (там както се произнася фамилията му че е ....пише се с 10-на букви но се произнася с 5 май) :mrgreen: