NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Тия плащания по принцип отпадат, ако треньорът поеме друг отбор. Затова Монти например си мързелува вкъщи и не се занимава с глупости.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Тия плащания по принцип отпадат, ако треньорът поеме друг отбор. Затова Монти например си мързелува вкъщи и не се занимава с глупости.
Абсолютно. Никой няма да му предложи 13 милиона годишно. Още 4 години да не е луд да работи :lol:
Larsenn написа:Половин кило много бе :lol: На края няма значение ракията как се казва :lol: Ама ще требе да се жертваш май, щото навсякъде Оклахомата е фаворит с голяма разлика.
Еми ако трябва. Какво е шампионски пръстен на момчетата пред няколко кофти дни. Купувам както писах ако това е цената. ОКС настина много ги величаят за шампиони, но ще видим. На Индиана като им тръгне играта няма проблеми да забият 130-140 точки.
Надявам се още в първият мач да го направят ха ха.
Добро начало. Пейсърс печелят мач, в който имат 24 грешки срещу само 6 на Тъндър, но пък 24 асистенции срещу 13 за домакините..
Lisan-al Halib :lol: 8-)
Вуду магиите на Вълчан с кофти ракия изглежда работят.
Вуду магиите на Вълчан с кофти ракия изглежда работят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Само да не е прекалил с дозата тоя път :)
Че има още мачове.
Че има още мачове.
Buck32 написа:Добро начало. Пейсърс печелят мач, в който имат 24 грешки срещу само 6 на Тъндър, но пък 24 асистенции срещу 13 за домакините..
Като допълнение - 14 откраднатри топки за Оклахома и само една за Индиана, но тези плейофи Халибъртън не знам кой мач вече вади с клъч стрелба, трети или четвърти?
п.п. Това с ракията от колко часа сутринта сте го погнали човека, хахаха :lol:
Мани, ами ако е преизпълнил нормата по-рано, може още да не знае, че е свършил работата :lol:
Всичко е наред. Само с 1 повръщане ,а то може би се дължеше на напрежението от последните 2 минути от мача. Аз по принцип не си позволявам повече от 0.200гр когато и да е. Ама дал съм обет няма как. Предвидливо си пуснах почивен ден днес ,че работата сериозна. Измъкнахме го на магия този мач. Нетипично много грешки наистина през първата част но явно така е на финал. Най голямата простотия обаче на прави Шей Гилджъс 1 минута преди края с този пропуск при 3 точки аванс за тях. Останалото бе симфония в жълто. А Тайриз е просто хищник. Не го ли държиш под око съжаляваш.