NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Честит ви индиански финал
Да. Надявам се ОКС понеже имат малко повече време като почивка да излязат леко от ритъм. Това разбира се е абсолютно невъзможно при такива професионалисти, ама нека си вярвам. Пешеходците трябва да вземат един от първите 2 мача. Иначе са обречени. Ако тръгнат с 0-2.... после най вероятно 1-1 като домакини и всичко приключва. Невъзможно е да победиш най добрият отбор поне на хартия ако дръпнат толкова.
За Пейсърс съм. Не успях да гледам нито един. Мач от 1/2-те. Тука ще се постарая.
Значи ...за последният мач на Индиана си купих от Фантастико една ракия Културна на промоция 0.500гр. Съответно си я изпих по време на мача. Сутринта не знаех къде се намирам. Главата квадратна. Спомени трудни.... Наложи се да отварям сайта сутринта на NBA за да се уверя ,че наистина са взели серията. Не знам дали да повторя процедурата за финалните мачове. Ако ще е на кадем съм съгласен да изкарам няколко кофти събуждания и ефекта от напиване.
Половин кило много бе :lol: На края няма значение ракията как се казва :lol: Ама ще требе да се жертваш май, щото навсякъде Оклахомата е фаворит с голяма разлика.
- Drunken_Master
- Контакти:
Чак много не е. Половин кило домашнярка, да. Половин кило купешка ракия не е някакво голямо постижение. Просто е пълна с вода.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Тая верно си е гадна. Аз я пих веднъж, без да се надирам ме тупаше главата на сутринта. Ако изпия 5 не си представям.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Вие не си ли правите домашнярки, ве? В къв свят живеем в днешно време, ебаси майката - войни, Ковид... неварене на ракия! Шантав свят!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Вие не си ли правите домашнярки, ве? В къв свят живеем в днешно време, ебаси майката - войни, Ковид... неварене на ракия! Шантав свят!
Кат дойдат клиенти при тебе си носят домашнярки ли, или поръчват каквото има в менюто?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Drunken_Master написа:Вие не си ли правите домашнярки, ве? В къв свят живеем в днешно време, ебаси майката - войни, Ковид... неварене на ракия! Шантав свят!
Кат дойдат клиенти при тебе си носят домашнярки ли, или поръчват каквото има в менюто?
Е, при мен специално не пият ракия, пият бира основно... А иначе като искате, да пиете ракия, поне пийте някаква по-скъпа, тя тая е 18 лева доставната цена. Имаше една сръбска Бранко, тя беше добре.