NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 2024-25
Може и да греша, но Леброн надали има особено много фенове сред тия от Лейкърс. С тия негови ходове... Въпреки, че някои от тях бяха успешни, ама това с Брони е същинска повърня... пар екселанс. Аз не мога, да разбера, не осъзнава ли, колко много се излага, че и излага и сина си по тоя начин. Шуробаджанащина от типа на "тримата братя Антетуконпо в НБА".
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
Да, наистина е забавно. "Не си напрягай мозъка, за да си напрегнеш мозъка", Божинов.
2 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г.
Става въпрос за 1989 г.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Пак помогнаха на Помияра, да влезе в час.
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
Buck32 написа:Всъщност каза точно обратното, но карай да върви :lol:
КАТ в Никс, интересно. Минесота явно смятат, че с Рандъл и Дивинченцо имат по-добри шансове.
Ем 3-ките от КАТ са покрити и отгоре даже. До колко Гобер, Рандъл и Наз Рийд ще печелят борби ще видим.
Странна сделка!
За мен е интересно и Мемфис на Джа как ще са тази година.
- Drunken_Master
- Контакти:
Фаворити за финал пак ще са Далас и Селтикс. Мавс щом взеха и Клей...
НЕдебил 1
НЕдебил 2
НЕдебил 2
Ееехххх ..... ако .....
Голямо "ЖАЛКО" за този играч който накара всички да говорят за него. Най- младият МВП в историята на лигата.
Доколкото разбирам се отказва.
Последна промяна от Pichichi на 30 сеп 2024 22:37, променено общо 1 път.
Ех, млад си отиде човекът :cry: , жалко. Един от най-позитивните за мен играчи. Само жестът с поклащането на пръста колко знаков беше. А обратът срещу Сиатъл на Пейтън и Кемп 8-ми "сийд" обръща първия от 0:2 до 3:2 с 8 ли бяха, 15 ли чадъра на Дикембе в петия мач. И, разбира се, финалът с нас 2001, когато Шак стана МВП на финалите срещу защитника на годината, а Робърт Ори сложи Дикембе на постер в третия мач.
След края на кариерата си човекът вършеше много работа за родината си.
Бог да го прости!
След края на кариерата си човекът вършеше много работа за родината си.
Бог да го прости!
miro_rz написа:https://sportal.bg/news-2024093015065157245
RIP Дийк :( Един от любимите ми играчи!
С извинение за офтопика (както знаем тук трябва да се пише само за НБА :) ) - над 50% от ГМ-ите в Евролигата са определили подписването на Сашо като най-добрата сделка преди началото на сезона. Дано момчето го оправдае.