СЕНЗАЦИЯ- Левски Лукойл в баскета...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LEVSKAR57
Контакти:

Re: СЕНЗАЦИЯ- Левски Лукойл в баскета...

Мнениеот LEVSKAR57 » 03 яну 2018 20:56

peliforewer написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:Като казвам спонсори имам предвид и собственици защото В.Златев където дава пари реално е и собственик.А да ми правиш аналогии между Правец и Левски и световноизвестни марки не е уместно,а и тези цитирани от теб клубове могат да играят помежду си евентуално в европейски турнири,а не във вътрешни турнири.Не знам дали се интересуваш от баскетбол,но аз се интересувам,ходя редовно и го разбирам колкото и нескромно да звучи.Левски направиха добър отбор,но реално не бяха конкуренти за титлата защото тя се решава във плейофите и там решаващи са качеството на играчите и дългата пейка.

Значи в ЕКТ един и същи спонсор не е проблем, но във вътрешния шампионат е. Правилно ли трябва да ми стане страшно смешно след такова "обяснение"???
Ти с пяна на уста обясняваше как ГГ давал пари, но "НА КНИГА" никъде не се водел собственик. Сега с пяна на уста се мъчиш да обясниш как Златев "РЕАЛНО" ще е собственик на Левски, макар, че "на книга" не е така.
Ся...последно..."книгите" ли ще гледаме или...?

Както винаги си избираш част от това което съм написал и то което ти е изгодно,ако можеш покажи ми поне ред в който да съм защитавал с пяна на уста Гр.Ганчев ,само че фактите показват че откакто Гр.Ганчев е влязъл в ЦСКА отборите на ЦСКА и Литекс не са играли за някакво първенство един срещу друг,те не са били и в една група за разлика от новото обединение в баскетбола.

Те няма как да играят никога, защото ЦСКА фалира с решение на съда, а ЦСКА-София е корекцията на Литекс Ловеч в Търговския регистър
Изображение
Литекс, който го държи сина на Гриша Ганчев е преименувания Ботев Луковит или дублиращия отбор на ЦСКА-София, той за тва и Ганчев закри официалния дубъл тази година на Тирето.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 03 яну 2018 20:57

Martin_K написа:Сега вече ще се наредят на една маса припознавач-армеец, припознавач-милиционер, припознавач-армеец, припознавач-милиционер и т.н., докато се омешат здраво и видят, че са едни и същи лепенки.

Взимаме и кюстендилци и тия от Сопот и сме екстра :)
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 03 яну 2018 20:59

LEVSKAR57 написа:
peliforewer написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:Като казвам спонсори имам предвид и собственици защото В.Златев където дава пари реално е и собственик.А да ми правиш аналогии между Правец и Левски и световноизвестни марки не е уместно,а и тези цитирани от теб клубове могат да играят помежду си евентуално в европейски турнири,а не във вътрешни турнири.Не знам дали се интересуваш от баскетбол,но аз се интересувам,ходя редовно и го разбирам колкото и нескромно да звучи.Левски направиха добър отбор,но реално не бяха конкуренти за титлата защото тя се решава във плейофите и там решаващи са качеството на играчите и дългата пейка.

Значи в ЕКТ един и същи спонсор не е проблем, но във вътрешния шампионат е. Правилно ли трябва да ми стане страшно смешно след такова "обяснение"???
Ти с пяна на уста обясняваше как ГГ давал пари, но "НА КНИГА" никъде не се водел собственик. Сега с пяна на уста се мъчиш да обясниш как Златев "РЕАЛНО" ще е собственик на Левски, макар, че "на книга" не е така.
Ся...последно..."книгите" ли ще гледаме или...?

Както винаги си избираш част от това което съм написал и то което ти е изгодно,ако можеш покажи ми поне ред в който да съм защитавал с пяна на уста Гр.Ганчев ,само че фактите показват че откакто Гр.Ганчев е влязъл в ЦСКА отборите на ЦСКА и Литекс не са играли за някакво първенство един срещу друг,те не са били и в една група за разлика от новото обединение в баскетбола.

Те няма как да играят никога, защото ЦСКА фалира с решение на съда, а ЦСКА-София е корекцията на Литекс Ловеч в Търговския регистър
Изображение
Литекс, който го държи сина на Гриша Ганчев е преименувания Ботев Луковит или дублиращия отбор на ЦСКА-София, той за тва и Ганчев закри официалния дубъл тази година на Тирето.

Стига с тия претоплени манджи.Темата е за синьото ГМО
Нищо общо нямате с Апостола

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 яну 2018 21:28

soccerfan1 написа:Щом и в баскетболни теми почнахте яко да намесвате Лудогорец смятай колко ви бъркат по дупките... В България има 5-6 отбора максимум, които имат по-голяма фенска база, това по вашата логика означава, че само тези отбори трябва да си цъкат. Първенството да е за тях направо и всичко друго по Б групи и надолу. Това е толкова тесногръдо и ограничено, че нямам думи :lol: Важното е, че ние си чакаме след месец и половина Милан на наш терен, а вие продължавайте да си плюете колкото си искате.

Милан игра преди 17 години на Българска армия(2001г). Също така преди 30 години на Герена(1988). А през 1976 яде бой от Академик София (с Херо в състава) на стадион Академик. А Лудогорец се намесва просто като пример за модерните в днешно време"бутикови отбори",които съществуват по волята на собствениците си. Всички ще се радваме на мачовете с Милан ,но мога да се обзаложа,че е доста пъти по-вероятно след 15-20 години Левски или ЦСКА да срещнат отново Милан ,отколкото Лудогорец да го направи. И това в голяма степен ще се дължи на фенските маси, заради които тези отбори просто не могат да изчезнат.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 яну 2018 21:57

За мен не е толкова от значение дали сделката Златев-Тити е ГМО или не,приемам го като брак по сметка,против съм за времето и начина на сватбата.Сега ще се опитам да прогнозирам какво ще последва,Тити ще накара футболните фенове да влязат в залите по баскетбол,ако трябва ще се плаща,съдиите вече са наясно за кого да свирят,досега беше за Лукойл Академик сега ще е за Левски Лукойл,с кански мъки Тити може и да вземе титлата,но може и да се провали защото отбор за месец-два не се прави колкото и да са добри играчите,а те не са някаква супер класа,тука ще е предимството на Балкан,Рилски,а защо не и на Бултрекс и Берое защото техните отбори са сработени.Много са интересни и коментарите на другите отбори от баскетболната лига,Ямбол и Варна които явно тази година нямат големи очаквания приемат нещата спокойно и се надяват че този акт ще е за добро,Академик Бултрекс приветстват обединението защото при тях отиват най-добрия играч на Левски досега сръбския център Маравчич + Димитър Димитров,Балкан нито казаха да,нито не за сделката,те само поискаха да се оправят контузените им играчи и се надяват да са най-сериозния конкурент на новия отбор,явно за тях дали ще спорят с Академик или Левски за първото място е без значение,а и конкурентите намаляват с един.Най-яростни противници на новия проект са от Рилски спортист които в момента оглавяват класирането,техният президент налива пари в баскетбола от 1993г. и е лично обиден че досега в българския баскетбол всички решения са се вземали с консенсус на ръководствата на отборите,а сега всичко е станало без мнението на баскетболните хора.Не виждам какво повече да добавя за казуса Златев-Тити,чака ни интересно развитие на шампионата по баскетбол.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 яну 2018 12:26

peliforewer написа:...Най-яростни противници на новия проект са от Рилски спортист които в момента оглавяват класирането,техният президент налива пари в баскетбола от 1993г. и е лично обиден че досега в българския баскетбол всички решения са се вземали с консенсус на ръководствата на отборите,а сега всичко е станало без мнението на баскетболните хора...

Демек, от Българската федерация по баскетбол и от ръководствата на клубовете зависи, дали да разрешат, или да забранят, на гиганта "Лукойл" (респективно на г-н Златев) да спонсорира, или да не спонсорира, този или онзи отбор!?... :roll: 8-) Умно!... :lol:
П.П. Гледайки подписа ти, използвам случая да напомня на забравилите и да уведомя неосведомените, че през периода 1983-1985 година „Левски“ изнасилва 7 (седем) пъти поред ЦСКА, като десетина години по-късно (1993-1996 година) броят на поредните изнасилвания се увеличава на 9 (девет). И след двете поредици, обаче, привържениците на „червените“ не правят траурни церемонии за своя насилник, защото очевидно много им е харесало и са искали още, още!... :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 яну 2018 12:29, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
japi
Контакти:

Мнениеот japi » 04 яну 2018 12:28

А аз само да попитам.....как реално ще се казва новия отбор...щото всички го казват Левски-Лукойл, но аз си мисля , че Златев едва ли ще позволи неговото име да е второ. Ако е така, то на отбора Лукойл - Левски , едва ли някой ще му казва Левски....ще е както до сега..просто Лукойл.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 яну 2018 12:31

japi написа:А аз само да попитам.....как реално ще се казва новия отбор...щото всички го казват Левски-Лукойл, но аз си мисля , че Златев едва ли ще позволи неговото име да е второ. Ако е така, то на отбора Лукойл - Левски , едва ли някой ще му казва Левски....ще е както до сега..просто Лукойл.

Ето тук ще получиш информация от извора, може да не ми благодариш. ;)
https://gong.bg/basketball/bg-basketbal ... ojl-465448
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 яну 2018 13:27

GOLEADOR написа:...Викаш Златев е по-умен от ГГ.Изчака Тити да фалира Левски,да направи нов урод и тогава да вземе подуянци и да използва феновете му...

По онова време Тити беше треньор на баскетболния "Левски" и има толкова общо с фалита му, колкото Стойчо Младенов с фалита на ЦСКА, ама толкова си информиран!... :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 яну 2018 13:35

warhead написа:...ЦСКА - София е абсолютно ново дружество създадено още по времето на съществуващия ЦСКА АД през 2015 в него участие имат Г.Ганчев , Ю.Инджов и Хр.Стоичков(http://m.24chasa.bg/sport/article/4889379)(https://www.dnevnik.bg/sport/2015/07/29 ... v_poluchi/).Точно тогава Ганчев регистрира всички играчи на тогавашния ЦСКА за участие във В група и след 2 дена анулираха картотеките им защото няма как да стартира от В група!След това на следващата година с "фиктивна сделка" ,новосъздадения ЦСКА изкупува,"Чавдар" и Литекс ,в предния коментар ти обясних защо!
П.С. Затова и Уефа не им дават да да участвуват до 2018 в турнирите !27 Юли месец 2018 дружеството дефакто става на 3 год.

И как така това "абсолютно чисто ново дружество" участва в конкурса за базите на ЦСКА (стадион "Българска армия" и базата в Панчарево), след като едно от изискванията беше да представи данни за оборота през последните три години!?... :roll: Как така непаричната вноска в капитала на "новото дружество" представлява вземания на "Литекс Комерс" АД към ПФК "Литекс" !?... :roll: Как така "новото дружество" има годишни финансови отчети за 2008, 2009, 2010 година!? ... :roll:
Би ли ни обяснил този правно-икономически феномен!?... :roll: :lol:
П.П. Това е ЕИК на "чисто новото дружество" 110501548 - направи справка в Търговския регистър, за да се увериш, или помоли някого по-грамотен от теб, ако не знаеш как... 8-)

Върни се в “Баскетбол”