peliforewer написа:blue avalanche написа:peliforewer написа:Като казвам спонсори имам предвид и собственици защото В.Златев където дава пари реално е и собственик.А да ми правиш аналогии между Правец и Левски и световноизвестни марки не е уместно,а и тези цитирани от теб клубове могат да играят помежду си евентуално в европейски турнири,а не във вътрешни турнири.Не знам дали се интересуваш от баскетбол,но аз се интересувам,ходя редовно и го разбирам колкото и нескромно да звучи.Левски направиха добър отбор,но реално не бяха конкуренти за титлата защото тя се решава във плейофите и там решаващи са качеството на играчите и дългата пейка.
Значи в ЕКТ един и същи спонсор не е проблем, но във вътрешния шампионат е. Правилно ли трябва да ми стане страшно смешно след такова "обяснение"???
Ти с пяна на уста обясняваше как ГГ давал пари, но "НА КНИГА" никъде не се водел собственик. Сега с пяна на уста се мъчиш да обясниш как Златев "РЕАЛНО" ще е собственик на Левски, макар, че "на книга" не е така.
Ся...последно..."книгите" ли ще гледаме или...?
Както винаги си избираш част от това което съм написал и то което ти е изгодно,ако можеш покажи ми поне ред в който да съм защитавал с пяна на уста Гр.Ганчев ,само че фактите показват че откакто Гр.Ганчев е влязъл в ЦСКА отборите на ЦСКА и Литекс не са играли за някакво първенство един срещу друг,те не са били и в една група за разлика от новото обединение в баскетбола.
Те няма как да играят никога, защото ЦСКА фалира с решение на съда, а ЦСКА-София е корекцията на Литекс Ловеч в Търговския регистър

Литекс, който го държи сина на Гриша Ганчев е преименувания Ботев Луковит или дублиращия отбор на ЦСКА-София, той за тва и Ганчев закри официалния дубъл тази година на Тирето.