От къде БК Левски извади пари за Филип Виденов???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: От къде БК Левски извади пари за Филип Виденов???

Мнениеот ЕМИЛ » 14 фев 2015 06:04

russia написа:
ЕМИЛ написа:Аз дадох парите .

Като върна кашони и желязо, хапна и ти останаха за дарения казваш... :lol: :lol: :lol:

Важна е идеята . Начина на достигане до заветната сума не е много от значение .

effect

Мнениеот effect » 14 фев 2015 07:43

Противно на разбиранията на ярмейчетата, че всичко трябва да им е дадено и осигурено, някои хора работят за прехраната си :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 14 фев 2015 09:09

bez-nick написа:Уж нямали пари, фалирал клуб, закъсали, а звезда като Филип Виденов, който със сигурност взима сериозна заплата, играе при тях. Васил Евтимов също. Да си признават, Боко Тиквата ли им даде от народните пари?

Купих си билет, купих фланелки за мен и за децата от магазина на "Тодорини кукли" , а не от Илиянци ( още няколко хиляди направиха като мен ) и оттам дойдоха парите
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 фев 2015 10:10

седемнамалко написа:
peliforewer написа:
bez-nick написа:Уж нямали пари, фалирал клуб, закъсали, а звезда като Филип Виденов, който със сигурност взима сериозна заплата, играе при тях. Васил Евтимов също. Да си признават, Боко Тиквата ли им даде от народните пари?

Фен съм на ЦСКА но когато се пускат теми от хора които не са запознати с материята и пишат глупости не издържам и се намесвам.Филип е без отбор и с Левски поддържа форма и при интерес веднага си заминава,Джеферсън играе на ниво аматьорски баскетбол в София и едва ли е финансов проблем,що се отнася до Евтимов,по думите на Тити единственото му искане е за билет обратно до САЩ,той е на 38г и всеки мач на професионално ниво му е в плюс,а сега играе и в Адриатическа лига.Проблема е друг и аз съм писал в този форум за него защо му трябваше на Тити на гол тумбак чифте пищове,той прахоса на КТБ над 500хил.лева за да си купи място в Адриатическа лига,виждаме какво става в момента ,21 загуби не съм гледал статистика но едва ли има друг отбор в историята на лигата с такъв резултат.

Когато декларираха намерения за Адриатическата лига Цецоу си беше тук и нямаше никакви проблеми с КТБ, откъде да знаят какво ще стане... Съгласен съм, че няма никакъв смисъл от това да играеш в подобен турнир със седем баскетболисти, половината от тях хлапета, но просто се очакваше съвсем друго нещо.

С или без Василев картинката за Левски в Адр. Лига щеше да е същата. Ама от къде да го знаеш като от баскетбол не отбираш.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 фев 2015 10:10

седемнамалко написа:
peliforewer написа:

Фен съм на ЦСКА но когато се пускат теми от хора които не са запознати с материята и пишат глупости не издържам и се намесвам.Филип е без отбор и с Левски поддържа форма и при интерес веднага си заминава,Джеферсън играе на ниво аматьорски баскетбол в София и едва ли е финансов проблем,що се отнася до Евтимов,по думите на Тити единственото му искане е за билет обратно до САЩ,той е на 38г и всеки мач на професионално ниво му е в плюс,а сега играе и в Адриатическа лига.Проблема е друг и аз съм писал в този форум за него защо му трябваше на Тити на гол тумбак чифте пищове,той прахоса на КТБ над 500хил.лева за да си купи място в Адриатическа лига,виждаме какво става в момента ,21 загуби не съм гледал статистика но едва ли има друг отбор в историята на лигата с такъв резултат.

Когато декларираха намерения за Адриатическата лига Цецоу си беше тук и нямаше никакви проблеми с КТБ, откъде да знаят какво ще стане... Съгласен съм, че няма никакъв смисъл от това да играеш в подобен турнир със седем баскетболисти, половината от тях хлапета, но просто се очакваше съвсем друго нещо.

С или без Василев картинката за Левски в Адр. Лига щеше да е същата. Ама от къде да го знаеш като от баскетбол не отбираш.

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 14 фев 2015 10:56

Alexx написа:
седемнамалко написа:
peliforewer написа:

смея да твърдя че Левски щеше да завърши в средата на класирането в АЛ ако всичко беше наред...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 фев 2015 11:12

Щяха да са по-добре от сега, но надали щяха да са по средата. Адриатическата лига е на светлинни години пред нашата лига.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 14 фев 2015 11:17

Рядко пиша в този форум, но има някои "мнения" които ме провокират да го правя от време на време.

Трябва да се рядко малоумен да твърдиш, че един отбор който е пред фалит би постигнал същите резултати ако е стабилен финансово и обезпечен добре. Наистина трябва да си доста сбъркан да го мислиш. Виж ако го пишеш за да дразниш - тогава може да ти се получи. Но според мен не това е причиниата, има хора които вярват в това. Това е все едно да кажеш, че ако Левски и ЦСКА имат да кажем бюджета на Челси, те отново да са на това ниво и отново да отпадат от Иртиш, Мура и всякакви такива футболни "колоси". В момента истината е където са парите - справка "многото новоизлюпени водещи отбори" (Челси, ПСЖ, Лудогорец за БГ стандартите, Ман Сити). Където се налеят пари там има основа, където парите се отклонят (отново справк Левски и ЦСКА) - нивото е плачевно. И "любимото" ми завършване на мнения във форуми - "ФАКТ" :)

И да не съм изцяло офтопик ще кажа на комплаксарчето създало темата - Филип Виденов е много добър играч, но според мен има проблем с представянето му пред отборите. Не знам дали има мениджър, който да защитава интересите му и да му търси отбор, но ако има то той не се справя никак добре. Някак си ми се струва че си пропиля безспорния талант и не можа да изгради кариерата, която заслужава. Аз съм от Русе, едно време съм играл срещу него и честно казано му се възхищавах. Бяхме още тийнейджъри, но бях сигурен че ще стигне до НБА. А накрая истината е, че стигна до това да играе в почти фалирал Левски ЗА БЕЗ ПАРИ! Жалко за Филип, жалко и за Левски. Пожелавам и на играча и на отбора да имат късмет и да преодолеят трудностите!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 фев 2015 11:31

MJ23, Лукойл също са стабилен отбор от години. Само,че това не пречи постоянно да се провалят в Европа. Просто нивото на българския баскетбол е на нивото на пингвините.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 14 фев 2015 11:40

Alexx написа:MJ23, Лукойл също са стабилен отбор от години. Само,че това не пречи постоянно да се провалят в Европа. Просто нивото на българския баскетбол е на нивото на пингвините.

Виж сега, тук не става въпрос да се вземат титли в европейски турнири. Ясно е, че това няма как да се случи с БГ отбор. Тук говорим да излизаш и да правиш силни мачове в Европа, да стоиш равностойно на далеч покласни и богати отбори от "нормалните първенства", да има интрига, да имаш победи, извоювани с хъс и страст, да имаш играчи, които могат да ти изкарат мача. Такива мачове са имали в Европа и Лукойл и Левски. Пак ти казвам - не става въпрос за финали и купи, става въпрос за излизане от групи и достойно представяне. Защото в момента Левски има 21 загуби от 21 мача. Но не си прав, че положението щеше да бъде същото, ако условията бяха по-добри за Левски. И това не го пиша само за Левски, защото съм левскар. Това го пиша за БГ спорта като цяло. Аз съм левскар, но не мразя ЦСКА, не желая успехи единствено на Левски. Има ли проблясък български отбор, спортист в каквато и област да е аз го подкрепям, няма значение "от кой отбор е". Това Левски vs ЦСКА си е детска работа за мен.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Върни се в “Баскетбол”