galin56 написа:Captain Stottlemeyer написа:Галинчо 56, успокой топката, душа...

Разбирам, че в Ботевград още ви наболяват някои части на тялото отзад под кръста след боя от "Левски", но това е положението .... свиквайте...

Лека нощ, земляко на Тато.

Абе пич, не очаквах от теб подобно тъпо изказване, ама хайде. Коментара ми е съвсем обективен и не ме боли нищо. "Боя" на Левски над Балкан е 3:2 мача, като 4-я и 5-я мач Левски биха с клизма и по 2-3 точки разлика. Страшен бой няма що! Спорт е, топка е, тоя път късмета беше на страната на Левски, голяма работа, какво толкова. Иначе това което го казвам за публиката си е самата истина. За съжаление на българския спорт като цяло, един от най-добрите отбори в България по баскет - Левски, играе средно пред около 150-200 зрители. И то при положение, че Левски са от град с население 2 млн души. Изводите си ги прави сам.
1. Изказването ми определено не беше връх на интелектуална мощ, но затова пък беше в тон с твоите коментари по темата...

Иначе ти си един от потребителите във форума, които уважавам.
2. За боя - най-много боли когато паднеш с малко, а си имал шансове дори да победиш.

Все пак, респект към отбора на "Балкан" - Ботевград, който за разлика от този на "студентите" от фирмения отбор "Лукойл - Академик" - Правец, е истински отбор с традиции в този спорт.
3. За публиката е вярно, но тя е сравнително малка дори на футболните мачове в София. Какво да говорим за баскетбола, който все пак не е толкова популярен спорт. Коренна е разликата в по-малките градове и градчета, където "просто няма какво да се случи" (както се пее в една песен), а вечер освен в кръчмата
просто няма къде да отидеш.

Освен това, какъв по-добър повод да демонстрираш местен патриотизъм, най-вече срещу "мръсните шопи" (пример: публиката от Самоков на финала "Левски" - "Галил" - Израел).

Затова в по-малките градове и градчета (особено там, където футболният отбор се подвизава някъде в долните дивизии), публиката пълни залите дори на женски мачове. Това е положението...