Левски е новия носител на Купата на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: Левски е новия носител на Купата на България!

Мнениеот валкареджио » 03 мар 2014 23:01

ИРТИШ2013 написа:
Левски_с_дубъла написа:Баси Левски не спира да рине трофеи на всякакви фронтове. Честита купа на всички - точно на 3ти март за ужас някои тъмни субекти красноармейци :lol:

MАЛКО КУПИ,МНОООООООГО КАЛЪФКИ,ЯКО РИЕНЕ ПАДА.....

Бюреков избърши се вече......сега си свободен да сереш човечета на поразия.

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 03 мар 2014 23:02

валкареджио написа:
ИРТИШ2013 написа:
валкареджио написа:
ИРТИШ2013 написа:
валкареджио написа:
ИРТИШ2013 написа:ЧЕСТИТА ВИ КУПА ЛИЛАВИ .ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ СКОРО И КУПИТЕ ПО ПИНГ-ПОНГ,САНТАСЕ,БРИДЖ-БЕЛОТ,КЪРЛИНГ,СОФТБОЛ,ДАМА,ПЕЙНТБОЛ,КРИКЕТ,БЕЙЗБОЛ И ДРУГИ МНОООООООГО ПОПУЛЯРНИ СПОРТОВЕ? :mrgreen:

РОЗОВИ,а вие кога купа?
на какъв спорт?

КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЛИЛАВИ...

Бареков избърши слюнките и пяната........
.............................................
а сега клекни!

БАРЕКОВ Е ОТ "БОТЕВЪ",ЛИЛАВИ.А ЗА КЛЯКАНЕТО НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ ИМА ЕДИН 100 ГОДИШЕН СПЕЦИАЛИСТ...

ти клекни,пък после ще видим кой е Бюреков и коя е МАЯ Манолова

НИКОГА НЕ КЛЯКАМ И ПРЕД НИКОГО.ХОДИ ДА СИ ПРАЗНУВАШ КУПАТА.И НЕ ЗАБРАВЯЙ НИКОГА КОИ ОТБОР ИЗЛЕЗЕ ПЪРВИ С ФЛАНЕЛКИ-"АЗ МРАЗЯ ЦСКА".И ТОГАВА МИ ГОВОРИ ЗА ОМРАЗА И ПЯНА....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 мар 2014 23:03

dido1302 написа:
Дидо, залата е пълна на почти всеки мач. Мини да видиш някой път. Като цяло, коректно изказване, само дето накрая преминава в една злобичка към сините фенове, които уж са ти безразлични...

Не злобата не е към феновете на ЦСКА или Левски. Напротив. Симпатизирам на всеки, които подкрепя и уважава отбора си. Но всички останали простотии, които се случват ме отвращават. Опита за намесване на политика в спорта, още повече. Не можете ли да отидете и да пеете само за отбора си, да ръкопляскате на съперниците без да пеете против другия градски противник и да намесвате политиката поне веднъж. Вместо да се превърне в празник подобно събитие то се превръща в грозна махленска свада, която настройва хората едни срещу други.

Ами всъщност, не, не може. И ето защо - спортът и фенството като част от него са една емоция. В някои спортове - футболът например, тази емоция е страшно силна. Това е емоция, караща понякога милиони граждани в много страни да са на площадите, на стадионите, да крещят, реват, да се радват, да плачат. Тази емоция кара милиони, ако не и милиарди хора да купуват напълно алогично и непрагматично фенски артикули на безумни цени. На тази емоция се движи един огромен бизнес, с реклами за милиарди, спортисти за милиони, ТВ права за десетки и стотици милиони. И да, тази емоция има и отрицателни страни, но те са част от нея. Докато спортът носи толкова много радост, аз съм склонен да преглътна това, че някой е напсувал друг, това, че шайка пубери са счупили някое стъкло на автобус, или са обърнали някоя кофа.

Колкото до политиката - има малко страни, в които политиката е смесена със спорта. Дали трябва или не трябва, не се чувствам отговорен да кажа. Но тук, в България това е факт, исторически факт. Затова, аз по-скоро го приемам като благословия, отколкото като признание, защото това дава на част от отборите идея и присъствие много извън, че и над чисто спортните качества. Нищо лошо не виждам в това.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 мар 2014 23:04

dido1302 написа:
В България има два вида запалянковци - левскари и антилевскари

Ето това вече е чутовна тъпотия. Ако искате вярвайте, но има и такива на които не им пука и грам за Левски ? Странно ли е , че има МНОГО българи, които не симпатизират нито на Левски, нито на ЦСКА ? Мен например грам не ме вълнува дали ще победи Черно Море или Левски. ЗА мен е важно да играят повече талантливи българи и да имаме национални успехи. Това, че Левски са спечелили някаква Купа благодарение на десетина американци, докато българите са ги гледали от пейката, честно казано, не ме радва особено. Щом за вас хора е от грандиозно значение дали отбора победител се казва Левски или ЦСКА и това е смисълът на живота ви искрено ви съжалявам. А това да пееш по време на баскетболен мач, за личности, които нямат нищо общо с конкретното събитие, говори за лишено от всякакъв смисъл присъствие на публиката на Левски. На домакинствата в редовния сезон и при мъжете и при жените косъм да падне ще се чуе, толкова е тихо в Универсиада. Да ви припомня, че фенството не се изразява само в това, да подкрепяш някого, когато печели титли, ама какво да обяснявам. Два милиона град, а пък една заличка не могат да напълнят. Примери бол. Правят Ол Стар с желание да поканят Айвърсън и други световни звезди, ама хората се хванаха за главата като видяха колко билети са купени. Как да викат сериозни имена да играят пред 500 човека. Бият се в гърдите колко фенове имат софийските отбори, а нито залите са пълни, нито стадионите.

и за лудогорец не ти пука,че играят десет чужденеца нали?
и на мен не ми пука за резаците,аз съм от
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 мар 2014 23:07

Истината е, че българският баскетбол е в пета глуха... Няма школи, няма деца, няма интерес. Центровете замират, Лукойл дето дава в Правец и Варчев дето я мъчи във Варна, инак другите са на самотек. Като човек, израсъл в баскетболно семейство, ми е тъжно, но... чужденците дават мъничката класа на първенството, ситуацията е тежка. Днес отидох в залата, защото е финал и да подкрепя сините, но качеството на играта не ми хареса. Беше драматично и щуро, истински финал, но слаб баскетбол. Не бих отишъл да гледам редовни мачове от шампионата.
Но пък Купата си е Купа! Пяхме, гръмнахме две бомбички и я взехме! :) ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Phoenix_bird
Контакти:

Мнениеот Phoenix_bird » 03 мар 2014 23:07

валкареджио написа:
dido1302 написа:
В България има два вида запалянковци - левскари и антилевскари

Ето това вече е чутовна тъпотия. Ако искате вярвайте, но има и такива на които не им пука и грам за Левски ? Странно ли е , че има МНОГО българи, които не симпатизират нито на Левски, нито на ЦСКА ? Мен например грам не ме вълнува дали ще победи Черно Море или Левски. ЗА мен е важно да играят повече талантливи българи и да имаме национални успехи. Това, че Левски са спечелили някаква Купа благодарение на десетина американци, докато българите са ги гледали от пейката, честно казано, не ме радва особено. Щом за вас хора е от грандиозно значение дали отбора победител се казва Левски или ЦСКА и това е смисълът на живота ви искрено ви съжалявам. А това да пееш по време на баскетболен мач, за личности, които нямат нищо общо с конкретното събитие, говори за лишено от всякакъв смисъл присъствие на публиката на Левски. На домакинствата в редовния сезон и при мъжете и при жените косъм да падне ще се чуе, толкова е тихо в Универсиада. Да ви припомня, че фенството не се изразява само в това, да подкрепяш някого, когато печели титли, ама какво да обяснявам. Два милиона град, а пък една заличка не могат да напълнят. Примери бол. Правят Ол Стар с желание да поканят Айвърсън и други световни звезди, ама хората се хванаха за главата като видяха колко билети са купени. Как да викат сериозни имена да играят пред 500 човека. Бият се в гърдите колко фенове имат софийските отбори, а нито залите са пълни, нито стадионите.

и за лудогорец не ти пука,че играят десет чужденеца нали?
и на мен не ми пука за резаците,аз съм от
ЛЕВСКИ СОФИЯ

ИЛИ ОТ ФЕЛАЦИО-РИМ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 мар 2014 23:10

tprodanov написа:
peliforewer написа: Варчев реагира защото съдията си затвори очите за фаул срещу центъра на Варна,още бяха отсъдени и два-три пъти спорни крачки все в ущърб на Варна.Левски взе купата благодарение на фамозния Хиит,който беше енигма за баскетболистите от морето.Левски имаше доста фенове ,но тези момчета не са баскетболна агитка,повечето от тях не разбират играта ,атмосферата в залата не е баскетболна,отидете на следващата среща на Левски и ще видите само роднините и приятелите на играчите.А след изпълненията на Тити от събота БФБ беше длъжна да го отстрани от отбора до събирането на Изпълкома.Днес той отново беше всичко друго но не и треньор,повечето време беше на площадката,пречеше на съдиите,защото беше много близо до тях,дирижираше агитката,накрая целуваше площадката и т.н.

От доста време ходя на мачове на Левски и далеч не виждам роднините и приятелите на играчите, а именно ако не същата, то близка до тази атмосфера. Да, днес залата беше много пълна, но дясната част почти на всеки мач е изпълнена докрай именно от същите хора, които бяха днес.
Колкото до Хийт, имаше чудесни отигравания, но имаше и моменти, в които бих го набил. Ниво на пубертет.
Значително по-полезен беше Върбанов, благодарение на който Левски натрупа първоначалната разлика, без която нямаше да вземе купата.

Не ми се занимава да извадя Левски колко мача от е първенството е играл в малката зала на Армеец,щом ходиш редовно на мачове на Левски ще знаеш че тази зала е за 250 човека,за какво говорим.Мога и да спомена и за един мач на Левски в един физкултурен салон на едно училище.Жалко е че отбори като Лукойл и Левски където се дават най-много пари играят пред празни трибуни у дома,а да не говорим за агитка при гостувания.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 мар 2014 23:11

dido1302 написа:Феновете на Левски в залата очевидно са кръгли идиоти. На терена дават медали на страхотния млад отбор на Черно Море, а те през това време пеят Бареков, курво и Червени боклуци. Аз не виждам каквато и да е връзка на баскетбола с ЦСКА или с Бареков. Ама на малоумници, които грам не вдяват от спорт, различен от футбола, какво да обясняваш. Добре, че от време на време се събират, че иначе е голямо мъртвило на мачовете в София. В Универсиада обикновено са само роднините на баскетболисти и баскетболистки. И това ми било фенове.

Яко си тъп.
"Бареков курво" мисля ,че няма смисъл да обяснявам защо се скандираше.
А "червени боклуци" ставаше въпрос за управляващите.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 03 мар 2014 23:12

Пък аз реших че е по футбол и така се смях че жената ме изгони от стаята помисли че и аз съм се надрусал и ще я съблека.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 мар 2014 23:13

turbogena написа:
dido1302 написа:Феновете на Левски в залата очевидно са кръгли идиоти. На терена дават медали на страхотния млад отбор на Черно Море, а те през това време пеят Бареков, курво и Червени боклуци. Аз не виждам каквато и да е връзка на баскетбола с ЦСКА или с Бареков. Ама на малоумници, които грам не вдяват от спорт, различен от футбола, какво да обясняваш. Добре, че от време на време се събират, че иначе е голямо мъртвило на мачовете в София. В Универсиада обикновено са само роднините на баскетболисти и баскетболистки. И това ми било фенове.

Яко си тъп.
"Бареков курво" мисля ,че няма смисъл да обяснявам защо се скандираше.
А "червени боклуци" ставаше въпрос за управляващите.

По-точно за министъра, дето даваше медалите на варненци. Ти ли гръмна бомбите, хулиган? :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Баскетбол”