Левски е новия носител на Купата на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски е новия носител на Купата на България!

Мнениеот daniel875 » 03 мар 2014 21:48

damyanov1963 написа:
russia написа:
damyanov1963 написа:На всички антилевскари - сърдечни поздрави от Тити Папазов. Ако сте забравили вече кой е той - това е човека в средата на снимката с купата, който се кефи на вашата завист!
ЧЕСТИТА КУПА ТИТИ!

Той знае ли за поздравите, или още реве и подскача като Кинг Конг? :lol:

На снимката изглежда много щастлив. И знаеш ли защо? - Заради рева на такива, като тебе в момента :mrgreen:

Там е работата, Дамянов, че той е национален селекционер и заради това ще го критикувам още много, ако продължава с тези простотии. За цесекарите е ясно, че те с или без повод ще говорят срещу нас. В България има два вида запалянковци - левскари и антилевскари. Първите са многобройно повече от вторите, но това по принцип не е хубаво.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 мар 2014 21:51

Поздравявам Тити, че успя да се изправи, след всичката кал, която се изсипа в/у него и доказа какво може! Да,Тити не е свикнал да мълчи, като другите мижитурки, той казва - право ти куме в очи, за това сега заслужено се радва на купата с Любимия си Левски!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Phoenix_bird
Контакти:

Мнениеот Phoenix_bird » 03 мар 2014 21:51

ТИТИ Е ПРОСТО ЕДИН БОЯДЖИЯ И НАГАЖДАЧ,СЪМНЯВА МЕ ДАЛИ НАИСТИНА Е ЛЕВСКАР,ИЛИ ПРОСТО Е ВИНАГИ СЪС СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 мар 2014 21:52

daniel875 написа:
russia написа:
damyanov1963 написа:На всички антилевскари - сърдечни поздрави от Тити Папазов. Ако сте забравили вече кой е той - това е човека в средата на снимката с купата, който се кефи на вашата завист!
ЧЕСТИТА КУПА ТИТИ!

Той знае ли за поздравите, или още реве и подскача като Кинг Конг? :lol:

Шивач, какво не ти харесва в Тити? Не виждаш ли, че той като вас - клоун? От ЦСКА не сте нещо по - различно. Лошото е, че той се пише, че е левскар, а цяла България го знае за кого е всъщност.
Много сте агресивни, а май забравихте, че сте големия фаворит в предстоящия мач.

Майната на поведението му, обаче е ПОСРЕДСТВЕН треньор. Разчита основно на надъхване. Само факта, че отборите му играят трагично в защита е достатъчен.
Ако днес Варчев бе начело на Левски, а Тити на Морето то разликата би била 15+ точки. При таза разлика в класите на играчи е просто кощунство да се мъчиш така.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 мар 2014 21:54

Победителите не ги съдят, всичко свърши добре! Но заради Тити играхме един тежък мач в повече, и браво на момчетата, че издържаха физически! И днес направи грешки, при атаката на Варна 16 секунди преди края трябваше да нареди фаул срещу слаб изпълнител за два наказателни, а не да ни стрелят от тройката и там да спечелят три! Груба грешка, и ако нашите не си бяха вкарали всички наказателни, щяхме да я сговнясаме! Освен това Хийт не трябваше да прави пети фаул при никакви обстоятелства, без него не можахме да изнесем топката-още една грешка! Нейсе, много помия се изля по него и сега е в правото си да се радва!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 мар 2014 21:56

daniel875 написа:
russia написа:
mtaraduda написа:Цццц розовките да си забършат бялото от устата (не съм сигурен дали е пяна или *****а), че не е за вярване. Иначе успех на розовите в първенството по баскетбол и ви пожелавам златен дубъл във футбола както всяка година от 6 насам, естествено във волейбола и т.н.

Браво Дудьо, без малко да надминеш нивото си от пети клас! Издишаш, дай с нещо по-пиперливо! Знаем, че не можеш да надминеш себе си, но опитай все пак! ;)

Припомни ми последния европейски успех на ЦСКА по футбол, че нещо не се сещам :) След 1989 година съм сигурен, че нямате нито едно от големите си постижения отпреди. Ти всъщност гледал ли си големите ви мачове? Или май само на репортажи?

Виж сега, нямам намерение да ти обяснявам много, не съм и длъжен! Първо, не съм сигурен, че имаме еднакъв критерий за "европейски успех" и едва ли ще стане дискусия, пък и не е по темата! Всъщност и аз се намесих малко /дори много/ нескопосано в нея, за което се извинявам! Лека вечер! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 мар 2014 21:57

ИРТИШ2013 написа:
валкареджио написа:
ИРТИШ2013 написа:ЧЕСТИТА ВИ КУПА ЛИЛАВИ .ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ СКОРО И КУПИТЕ ПО ПИНГ-ПОНГ,САНТАСЕ,БРИДЖ-БЕЛОТ,КЪРЛИНГ,СОФТБОЛ,ДАМА,ПЕЙНТБОЛ,КРИКЕТ,БЕЙЗБОЛ И ДРУГИ МНОООООООГО ПОПУЛЯРНИ СПОРТОВЕ? :mrgreen:

РОЗОВИ,а вие кога купа?
на какъв спорт?

КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЛИЛАВИ...

Бареков избърши слюнките и пяната........
.............................................
а сега клекни!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 мар 2014 21:58

russia написа: Всъщност и аз се намесих малко /дори много/ нескопосано в нея, за което се извинявам! Лека вечер! ;)

Поздравления за доблестта! Греши всеки, да признае грешка и да се извини може не всеки!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 мар 2014 21:59

Синьо сърце написа:Победителите не ги съдят, всичко свърши добре! Но заради Тити играхме един тежък мач в повече, и браво на момчетата, че издържаха физически! И днес направи грешки, при атаката на Варна 16 секунди преди края трябваше да нареди фаул срещу слаб изпълнител за два наказателни, а не да ни стрелят от тройката и там да спечелят три! Груба грешка, и ако нашите не си бяха вкарали всички наказателни, щяхме да я сговнясаме! Освен това Хийт не трябваше да прави пети фаул при никакви обстоятелства, без него не можахме да изнесем топката-още една грешка! Нейсе, много помия се изля по него и сега е в правото си да се радва!

При Тити тези грешки са всеки мач с всеки отбор който е водил - Левски, Лукойл, Националния и т.н.
Освен това в отборите му няма отборна игра, а се разчита основно на индивидуалните качества на играчите.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 мар 2014 22:00

russia написа:
daniel875 написа:
russia написа:
mtaraduda написа:Цццц розовките да си забършат бялото от устата (не съм сигурен дали е пяна или *****а), че не е за вярване. Иначе успех на розовите в първенството по баскетбол и ви пожелавам златен дубъл във футбола както всяка година от 6 насам, естествено във волейбола и т.н.

Браво Дудьо, без малко да надминеш нивото си от пети клас! Издишаш, дай с нещо по-пиперливо! Знаем, че не можеш да надминеш себе си, но опитай все пак! ;)

Припомни ми последния европейски успех на ЦСКА по футбол, че нещо не се сещам :) След 1989 година съм сигурен, че нямате нито едно от големите си постижения отпреди. Ти всъщност гледал ли си големите ви мачове? Или май само на репортажи?

Виж сега, нямам намерение да ти обяснявам много, не съм и длъжен! Първо, не съм сигурен, че имаме еднакъв критерий за "европейски успех" и едва ли ще стане дискусия, пък и не е по темата! Всъщност и аз се намесих малко /дори много/ нескопосано в нея, за което се извинявам! Лека вечер! ;)

Добре. Живей с миналото в такъв случай. Това не е лошо, но само с него е грешка.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Баскетбол”