Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Годините минават бавно,
калъфките се трупат славно,
историята простичко говори,
100 години вечно втори.
![]()
Не се палете...когато историята говори...
blue_loudog написа:Споко, е сега тоя мизерник Тодор Стойков като стане изпълнителен директор и , както винаги, почне да се прави на велик и се изпокарат със Сашо Везенков нещата ще си дойдат по местата. Още повече, че последните години бюджета на Лукойл е доста свит- в интерес на истина не е по- голям от този на Левски.
След 2- 3 години и ЦСКА ще изкарат отбор и нещата ще станат по- интересни!
Лимонадения Джо написа:Критикувал съм Тити и този отбор, това може да се види. Мисля, че точно от този мач, никой в Левски няма от какво да се срамува. Аз самият съм бивш съдия и си спомням, че Валентин Лазаров многократно е казвал-баскетболът е спорт, в който съдията може да обърне мач до 20т. за единия или другия отбор. Вчера Левски нямаше как да спечели точно при тези съдии и всичко, което беше сторено като организация.
blue avalanche написа:Не знам за какво са виновни съдиите,но за това,че последните 2(ДВЕ) минути не можахме да вкараме 1(ЕДНА) точка кой е виновен???Съдиите ли???Цялата ни "игра" беше едно безобразно мятане на топката "кой откъдето му падне"!!!И така е през всичките години,през които този смешник Папазов е треньор на Левски!Няма по-слаб треньор от него в Лигата!!!Вземете който искате:Барчовски,Чолаков,Тодоров...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта