ФИБА ЕВРОКЪП по БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RUSE
Контакти:

ФИБА ЕВРОКЪП по БНТ

Мнениеот RUSE » 18 сеп 2009 15:07

Изображение Изображение

В нарочна среща между мениджъра на СКБ „Дунав" Николай Падалски, директора на "Спортна редакция" на БНТ Методи Манченко и БФ Баскетбол беше уточнено, че домакинските мачовете на представителния отбор в тазгодишното издание на FIBA EUROCUP WOMEN с отборите на Динамо Москва, Апоел Тел Авив и Сванту Джорджи Румъния ще се играят в 18.00 часа. Тази промяна се прави, тъй като това е най-удобното време за излъчване на срещите. БК "Дунав Еконт Експрес" е единственият български участник в европейските клубни турнири през този сезон.

В същото време по молба на БНТ клубът направи допитване до Динамо Москва и Апоел Тел Авив за интереса на телевизии от Русия и Израел за получаване на международен телевизионен сигнал от срещите им с българския тим.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mvkWtxqGdYM[/youtube]

Klaatu
Контакти:

Re: ФИБА ЕВРОКЪП по БНТ

Мнениеот Klaatu » 18 сеп 2009 16:32

Ами, мене ме интересува повече дали няма как да предават гостуванията - аз домакинствата така или иначе възнамерявам да ги гледам на живо.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 18 сеп 2009 16:48

Еми БНТ трябва да се споразумеят с някой broadcaster от Израел и Русия, за да ни дават мачовете. Има доста време за това. Мисля, че Руския отбор Динамо Москва ще го дават по Планета спорт, за Израел нямам инфо.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 18 сеп 2009 16:53

Offtopic:

Ти кажи за залата - доколко ти е надеждна информацията, че ще бъде с капацитет 8 000 за спортни събития :?:

ryudi
Контакти:

Мнениеот ryudi » 18 сеп 2009 17:16

RUSE написа:Мисля, че Руския отбор Динамо Москва ще го дават по Планета спорт, за Израел нямам инфо.

Канала Планета спорт не го излъчват вече, остана само платеният - Спорт (който май го има свободен на сателита, но това някой с булсат трябва да каже ).

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 29 сеп 2009 16:24

20 лв. билет за мачовете с Динамо. Падалски явно е загубил връзка с реалността. Аз ще отида, обаче залата ще бъде полупразна.

Върни се в “Баскетбол”